Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagi

mniami...

Polecane posty

lagi kochaniutka skad ten jezyk.??????? ehmmm niewazne podobno mezczyzni boja sie inteligentnych kobiet , generalnie dla faceta najlepsza glupiutka dziewuszka - latwo ja do wyrka na drugim spotkaniu zaciagnac- a juz istota orgazmu meskiego dziwki 13 nastolatki i ryczące 16 nastki....... nowy co o tym myslisz ?

hehe.. zamiasst się stawiać mógłby po prostu zacząć ulegać ... ;)

mniami ale co ty gadasz... to tylko te pustaki... :-o daj spokój... :-o

hahahaha Nowy nie wiem o czym mowisz :-P ja wyciagam wnioski z obserwacji rzeczywistosci .......

generalnie chodzi mi o to ze mezczyzni ida cholernie na latwizne,,,,,,, oni pragna tego co jest proste- latwe , madra kobieta to wyzwanie ktoremu niezawsze moga albo boja sie ze nie sprostaja....... dlatego ida na latwizne ....

ulegać ?! lagi bez przesady. :O Kompromis jest najlepszym rozwiązaniem, ale na to mogą sobie pozwolić ludzie żyjący bez zobowiązań. ;-)

Nowy chodzi o to ze teraz mam szanse obserwowac mezczyzn (pod 30) i laseczki 16 , 17 jak sie \"bawia\" , przeciez to takie proste isc do knajpy postawic malolacie pare drineczkow a następnie..... mezczyzni ida na latwizne ........a niektore kobiety pozwalaja na to , dlatego robi sie taki syf.......

Nowy...następnym razem nie przesadzaj z krochmalem... lubie Cię mniej nakrochmalonego :P ;)

mniami... kuźwa coś nie mam klimatu :O Mam nadzieję że to minie i załapę się na Twoją imprezę na Kafie w pełni przygotowany :-)

my z mniami planujemy taką imprę... że świat nie widział :P ;) no dobra widział... ale mało kto :P

miałeś czekać przed sklepem :P Nowy nie bój nic... kazdy ma lepsze, gorsze dni... :) podaje łapkę :)

lagi, mniami jesteście kochane :D Podbiję jak będę miał wiatr w żagle ;-) mniami... regge hehhe no chyba nie idziesz na tą komerchę :O Ściągnij sobie kapelkę \"Dub Sindykate\" to jet dopiero podrzemie :D pozdrawiam i do następnej..... impry hehehe 🖐️

ojjjjjj Nowy komercha- mi sie to poprostu podoba ..... czy komercha---> nie wiem bo nie znam regge ........ale czasami niektore teksty trafiaja w sedno....... i o to chyba chodzi nowy, muza ma trafiac :) do zobaczyska nowy pewnie dopiero w nastepnym tyg (beksa) :D buzka