Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zona

jakie najwieksze chamstwa spotkaly Was ze strony Waszych mezow, chlopakow

Polecane posty

Gość taka zona

a jestescie z nimi bo po prostu jestescie. Wpisywac sie. moze polepszy mi sie humor...

Gość kasia mamlasia
po 2 latach moj kochanek przespal ze ze mna a po 3 godzinach zadzwonil zeby zerwac....bo poznal inna.jak sie ze mna kochal wiedzial ze to ostatni raz....

Gość taka zona
mój mi kazał patrzeć jak się onanizuje spuścił się na podłogę a potem kazał mi zlizać a w międzyczasie na mnie sikał i śmiał się że jestem dzifką, bo mnie utrzymuje i mam robic co mi każe... :(

Gość kasia mamlasia
no to moje jak malenstwo w porownaniu....

Gość zona....
po 13 latach moj maz twierdzi ze jest idealnie a wpatrzony w siebie jak w obrazek nic tylko on on on on chce to to ma moje potrzeby nie wazne mam dosc takiego zycia

Gość taka zona
to jakis podszywacz chory Spadaj do piaskownicy

Gość zona....
aha a jeszcze zawsze bierze na chamca sex sex i nawet jak mowie ze nie chce to sie nie liczy bo jak twierdzi jemu sie chce to ze mna cos nie tak chamstwo dlatego dluzej nie bede z nim .... Taka zona wspolczuje Tobie to bylo chamstwo z jego strony,straszne

ja ostatnio odkrylam ze flirtuje z laskami na gg. wymazal historie ale sa programy do odzyskiwania. i niestety sie sprawa rypla. nawetmnie gnojek nie przeprosil, i stwierdzil, ze przesadzam. kurwa masakra.

Gość droga zono
wiec chuj mu w dupe i sayonara

Gość zona....
bo najgorsze jest to ze oni mysla ze im wolno wszystko a my chyba to niewolnice isaury

taka zona- no to sie popisał twój co wejdź na gg i tez klikaj sobie z innymi facetami,jesli on nie widzi w tym żadnego problemu,to zobaczysz co bedzie mówił jak se będziesz klikać:P a gwarantuje ze bedzie widział ze robisz zleee,i w tedy powiesz i vice versa:P

myslalam o tym, ale po prostu mi sie nie chce. choc, jak mi sie tylko okazja zdarzy, to skorzystam. acha. i zajebiscie z niego czarujacy gosc, szkoda, ze nie dla mnie, ech.. szkoda slow

HE he he czarujący...eh musisz mu pokazać ze robi źle a facetowi słowami nie wytłumaczysz tylko w ten sam sposób co on robi...cóż oni mysla troszkę inaczej jak MY:P

Gość stała uż niezalogowana
mnie moj byly zgwalcil kiedy chcialam sie wycofac i powiedzialam ze nie moge sie kochac

Gość buła
no dobra ja ostatnio usłyszałam " lepszy jest stary wypróbowany towar" co tyczyło się mnie

Gość taka żona
mój niedawno nie dośc że nieprzepuścił mnie w drzwiach to jeszcze odepchnał i warknał , że przecież k...a mamy równouprawnienie Innym razem wywalił mi kwiatki, kóre dostałam w pracy od szefa, bo stwierdził że żaden alfons nie będzie się przyp...ł do jego kobiety To że puszcza baki przy mnie to juz pikus

Gość buła
ach te chłopy, troche się gniewałam ale dostałam za swoje, bo powiedziałam mu że ma ochote na jakąs młodsza to może iść, przecież niemusimy byc ze soba do końca zycia o pierdzeniu i bekaniu to niema co wspominac

Gość buła
jeszcze mnie wkurza że przy mojej rodzinie zachowuje sie jak taki gbur a potem ja musze słuchac że straszny słuzbista, że to i tamto, dobrze że mieszkam daleko od swojej rodziny bo bym zwariowała

Gość mój facet
nie odwiedził mnie w szpitalu:( było mi ogromnie przykro:(

Wyzywał mnie od kurew itp. ostatnio mnie nawet uderzył...przeprosil itd no ale przeciez bylo juz po fakcie... Wybaczylam mu bo go bardzo kocham. Ogolnie wszystko u nas jest ok ale on nie potrafi opanowac nerwow...:/:/:/