Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me.la

Spaaać

Polecane posty

Hej! Czy ktos z Was tez tak ma, ze nie moze sie rano zwlec z lozka? nawet po odpowiedniej ilosci godzin snu? Ja moge spac nawet 12 godzin, a i tak nie chce wstawac...Nie mam zadnej depresji. Ale za to mam fajne sny ;)

Jesli tez masz (miales) tai problem, napisz jak sobie z nim poradziles. Prosze!

Ja miałam wielki problem ze wstawaniem, do szkoły dojeżdżałam na 3-4 lekcje. Babcia budziła mnie przez 1,5-2h. Nie mogłam wstać i koniec. Teraz kiedy było wolne spałam do 12-14 godziny. Od poniedziałku wstaje o 5 i to w 5 sekund. A wszystko za sprawą....pieska o którym zawsze marzyłam, moje marzenie się spełniło i już nie potrzebuję budzika. Śpię razem z moją 2 miesięczna suczką i kiedy ona się obudzi to ja też się budzę. Zobaczymy czy długo będzie działać. Mam nadzieję, że teraz nie będę spóźniać się do szkoły:)

heheh....No tak. Rzeczywiscie! Mialam pieska i wstawalam! Ale teraz nie moge miec - mieszkanie studenckie. Wiem, ze problem sie skonczy jak pojde do pracy...Ale ja juz teraz chce normalnie wstawac!!! A rano zawsze czuje sie, jakby po mnie czolg przejechal!

Poziom cukru w normie? Niektórzy są z natury śpiochami i nic na to nie poradzimy. Mój potrafi spać do 13, nie pójść na 3/4 zajęć, a później narzekać, że nie jest zwolniony z egzaminu.

W normie. Kurde, to chyba w psychice siedzi. Ale JAK sobie z tym poradzic?! Nie lubie tego w sobie!