Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietykalna .

odchudzanko 1 wrzesnen START P

Polecane posty

Gość nietykalna .

heheh wiem ze takich topikow jest multum...hmm... dlaczego i ja bym nie miala takiego zalozyc :D he?? no ale przechodzac do konkretow :D zaczynam od >>> 1 wrzesnia :) przylancza sie ktosss jeszczzeee??? waze 57-58 kg przy wzroscie 167 cmm troszke duzo :) jak dla mnie ale bywa... chce schudnac tak 5-8 kg tyle mi calkwoiecie wystarczy :D na poczatek piszcie jak cos ile ważycie i jak wysokie jestescie i ile macie w planach schudnac i od jakiej diety planujecie rozpoczać odchudzanie :)

No ja już sie odchudzam pół roku. Jestem zmęczona stałym odchudzaniem i sobie popuściłam... Ale od jutra ostro biore sie za siebie. A nawet bardzo ostro! :D

Gość nietykalna .
no wlanei ja tez osoatnio sie tym zmeczylam ehhh i przytylam w rezultacie 2 kg :( a juz wazylam 55 kg ehhh jakei to jest okropne :) ej lasencje moze jakos tak sie nr gg powymieniamy albo jakimis mailami hheee??? bedzie latwiej .. no wiecie bedziemy sie wychwalaly sinawzajem jakie rezultatami naszych diet :D zaczynam odchudzanie od diety oczyszczajacej tzn diety 3 dniowaej = jablka + woda (niegazowana) i oczywiscie cwicze !. a potem przejde na jaaks diete dosc drastyczna a potem dietea 1000 lub 1200 kalorii w trakcie bede pisla jakie to beda diety i oczywiscie o swoich wymiarach :D pozdrawiam :) 3majcie sie lasencje!!! pameitajcie jestesmy razem :D

Gość nietykalna .
Justa007 powiem Ci ze jestes swietna!!! moim zdaneim to nie sztuka schudnac duzo ale i to utrzymac !!! to juz wyzsza szkola jazdy jak dla mnie... ehhh podziwiam Cie i trzymam kciuki zeby tak dalej :) pozdrawiam :)

Gość mors100
Dziewczyny dolaczam do was.Mam 163 i jeszcze miesiac temu wazylam 54kg.A obecnie po urlopie 58 kg.Makabra.

Gość Garbus
Czolem dziewczyny, ja zaczynam razem z Wami:). Ja planuje schudnac od 5 kg do 8 kg, ale jak bedzie to zobaczymy. Z tym, ze nie stosuje zadnych diet, tylko zaczne racjonalnie sie odzywiac i wiecej ruszac:). Pozdrawiam. 1 wrzesnia juz niedlugo;D

Gość Zoey
Hej! Ważę ok. 60 kg przy wzroście 169 cm .Chcę mieć 52 kg więc 8kg do zrzutu :) Mogę się przyłączyć?

Gość Garbus
Hej, Zoey jasne:D Im wiecej tym lepiej:) Ja od wrzesnia basen zaczynam i zobaczymy co z tego bedzie;) A Ty co chcesz robic?

Gość Garbus
Hej Zoey, razem zawsze razniej, im wiecej tym lepiej:). Ja od wrzesnia na basen zaczne chodzic, wiec zobaczymy jak to bedzie. A Ty zaczniesz jakas diete stosowac czy cos innego?

Gość niezadowolonazwygladu
to i ja się dołącze, tylko zupełnie nie wiem jaką dietę zastosować.może mi coś doradzicie?ważę 57kg przy 163cm.chcę zrzucić 5kg.moim głównym problemem jest brzuch:(

Gość SoLucky
mam nadzieje ze moge sie dolaczyc chociaz mam troszke wiecej do zrzucenia... waze 70 kg przy wzroscie 170 ale nie chce wazyc 50 kg... wiem ze przy mojej budowie ciala 58 bedzie ok i do tego daze:) ja mma zamiar jesc pozywne sniadanie z musli i jogurtem naturalnym czy cos w tym stylu, na obiad to co wszyscy a na kolacje jakis owoc i oczywisicie duzo wody i ruchu... w sobote zapisuje sie na silownie wiec mam anadzieje ze sie uda wszysto wedlug planu:)

Gość nietykalna .
lasencje ja sugeruje zaczac od diety oczyszczajcej tzn jak wczesniej pislamam przez 3 dni jablka + woda !. (i oczywiscie zielona herbatka :D ) a co sadzicie o octcie jablkowym??? troszke mnie to zaciekawilo bo przeciez w apleficie (tabletkach przyspieszjacych przemiane materii) jest ocet jablkowy... w tym celu wybieram sie do marketu zobaczyc czy cos takiego jest :D heheh a wy jak sadzicie ??? probujemy??? :D ehhh RAZEM LATWIEJ PAMIETAJCIE :D juz sie nie moge doczekac rezultatow no ale wiemmm... cierpliwosci :D bo nie sztuka schudnac a utrzymac wage :D buziakiii :*

Ja tam żadnych wynalaków i octów nie próbuję. Raz piłam herbatke odchudzającą. A teraz to piję wodę niegazowaną i herbaty: czerwoną (pu-erh) i zieloną. Rezultat jest taki, że po jakimś większym obżarstwie przybywa mi tylko kilka gramów a nie kilogramów :)

hej dziewczyny ja rowniez sie do was dolaczam mam 166cm i waze 57kg nie ma co trzeba sie za siebie wziasc chce zaczac od 3 dniowej oczyszcajacej a pozniej punktowa przede wszystkim wiecej ruchu mniej slodyczy i stale posilki juz wqazylam 45kg i czulam sie swietnie na razie moim pierwszym celem jest waga 50kg jak to mi sie uda to zobaczymy dalej

Gość Garbus
Ja wynalazkow tez nie probuje, zadnych, tabletek i cudownych herbatek. Zwyczajnie w to nie wierze. Wole sie sama pomeczyc, schudnac, a pozniej miec z tego satysfakcje! Moj cel to 56 kg.

Gość niezadowolona
justa-masz niesamowite rezultaty.jaką dietę stosujesz?

Ja to juz sie tak zbieram na jakas diete od 100 lat... W sumie to nawet nie chce chudnac jakos specjalnie, ale bym chciala brzuch wyrzezbic... nie umiem jednak sie zdyscyplinowac i cwiczyc :/

Ooooo, ja już chyba z tydzień nie ćwiczę. Nie dobrze, nie dobrze. Dzisiaj jak będę oglądać tv to sobie będę hula-hopem kręcić. Ja nie stosuję żadnych wymyślanych diet. Po prostu MŻ (mniej żryj) i zdrowo się odżywiam.

Gość niezadowolona
schudłaś już prawie 12kg.to moim zdaniem baaardzooo dużo.gratuluję:)

Gość Sahara5
ja równiez zaczynam odchudzanie od 1 wrzesnia :) Moja kolezanka jadla rano 2 tosty z dzemem i na obiad kisiel , dalej woda i przez tydzien schudla 4 kg , mam zamiar nasladowac ja , zobacyzmy ile schudnę....:) Obecnie mam 161 cm wzrostu i wazę 64 kg.... Moim marzeniem jest waga 55 kg... daje sobie czas do konca roku 2007.... jak myslicie jest to mozliwe ??

Gość niezadowolona
a jaki kisiel?taki słodka chwila?nie jest to zbyt racjonalna dieta.ale może i ja spróbuję;) a ta koleżanka nie padła z głodu?

Gość Sahara5
Niezadowolona Nie nie padła:) hmmm.. kisiel najlepszy zwykły , a dzem z owoców leśnych :) Mysle ze na takiej diecie da rade pozbyc sie zbednych kg...hmmm sprobuje od jutra i do konca wrzesnia zastosuje ją , a potem zdecyduje czy dala jakies efekty czy nie , jeśli nie to bede musiala poszukać jakiejsc innej diety a jeśli rezultaty tej beda optymistyczne to mysle ze nie zaszkodzi spróbowac jeszcze przez kilka miesiecy a potem powolutku z niej wychodzić :) Można tez pić wodę i zuć gumy wiec chyba sie nie padnie ...:) To jak zaczynamy ?przyłaczassz sie od jutra??

Gość Garbus
Ja tam będę naśladować Justę. MŻ od jutra, słodyczy zero i więcej ruchu...Zobaczymy co z tego będzie... A znacie jakieś dobre ćwiczenia na mięśnie brzucha?

Gość niezadowolona
chcesz cały miesiąc żyć na 2 tostach i kisielku?Dziewczyno!!!Życie skończysz!na takiej diecie można kilka dni ale nie miesiąc!ja mogę spróbować, ale od poniedziałku, bo w weekend idę na imprezkę;) a jeśli chodzi o ćwiczenia to Dziewczyny w innych wątkach bardzo chwalą sobie hula hop.

Gość obeznana
powiem wam że to trochę bez sensu... kilogramy lecą bo jesz mniej ale to nie znaczy że chudniesz!!! spada jedynie woda a nie tluszcz.... ja rozumiem warzywa i owoce ale kisiel?

Gość niezadowolona
ja postanowiłam, że od poniedziałku zaczynam stosować dietę plaż południowych.znalazłam bardzo fajne przepisy, więc mam nadzieję, że dam rade:)

Gość nietykalna .
kobiety moje kochane jutro juz wilki dzien :D hehhe ja zaczynam od diety 3 dniowej oczyszczajcej i hula hop OOo!. rewelka :D heheh i na stepie sobie troszke bede poskakiwac hmmm... moze rowerek i troszke cwiczen na brzuchol :D itd buziakii ;**

a jaki to przepis tej diety plaz poludniowychh he??? no pochwal sie co ciekawego znalazlas podziel siee plissss :D pozdrawiam ;)

hej lasencje i jak tam po 1 pierwszym dniu odudzania??? jak minal?? bo u mnie wporzadku :) heh pozdrawiam ;)