Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamama

Uzywacie szlafroków?

Polecane posty

Gość mojamama

zakładacie go na pizame czy koszule nocna, czy na gołe ciało?i w jakich porach dnia go nosicie?

Gość ja bez szlafroka nie moge żyć
mam kilka: jeden jest uszyty z takiej samej tkaniny jak szyje się ręczniki i ubieram go zawsze po wyjściu spod prysznica. Nie muszę się bawić z wycieraniem ręcznikiem bo ten szlafrok pochłania wilgoć z całego ciała. drugi misiowaty ubieram w zimie gdy jest mi zimno, gdy rano wstaje z łóżka i jeszcze nie wiem w co sie ubiore. trzeci z satyny na lato. W ogóle co to z apytanie "kiedy go nosicie ?" ja nosze zawsze rano po wstaniu z łóżka gdy jeszcze nie wiem w co sie ubiore albo w ciągu dnia gdy jestem po kąpieli i też myśle w co sie ubiore i przy okazji krzątam sie po domu. Ja ogólnie lubie taki domowy szlafrokowy luz. Lubie siedzieć przy kompie w szlafroku. Np. teraz.

Gość .tiku tiku
ja uwielbiam szlafroko tyle ze zadnego niemam :(

Gość nie uzywam

Gość bukaa
Nie wyobrażam sobie życia bez płaszcza kąpielowego - nie muszę się wycierać, bo wszystko wsiąka. Szlafroka natomiast nie noszę, mam jeden do szpitala.

Ja mam też taki, który ubieram po kąpieli (z frotte) i 3 z satyny - różnej długości, które nosze przed pojsciem rano do pracy. Rano jak wstaję to się balsamuję i wtedy już nie zakładam piżamy czy koszulki a własnie taki szlafroczek. W nim się maluję, oglądam tv i dopiero jak cała jestem gotowa to sie ubieram w ciuszki. Nie wiem jak kiedys mogłam życ bez szlafroczków.