Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

pomocy- uwalilam sobie cala gebe farba do wlosow a w niedziele

Polecane posty

jedziemy z moja dzidzia na sesje do fotografa przed chrzcinami farboowalam wlosy- masakra, siedze sobie z farba a maz sie pyta co ja mam na twarzy , patrze w lustro a ja kilka czarnych kresek i 3 wielkie plamy - farboowalam sie na szybko.. w caly swiat zajebiscie wygladam jak pojeb:O co ja mam zrobic teraz?? jakbym sie z buszu urwala w barwach wojennych:( a taka geba to na wojne w wietnamie sie nadaje:( buuuu

Mój fryzjer mówi ,że to działa.Posmaruj miejsca grubo tłustym kremem.Posiedz tak troche a potem ścieraj wacikiem.Powinno pomóc.Nie używaj nic mocniejszego bo będziesz miała czerwone plamy.

hehehehe,, kolorowa witaj kolezanko ty zdolniacho ;) i co teraz to ja nie mam pojecia,,, ja ronie zawsze balejage i nie mam tego problemu :)

moja kuzynka fryzjerka, moja fryzjerka i pewnie wiele innych takie plamy z farby czyszczą popiołem z fajek - tamik z popielniczki normalnie.. więc usiadź sobie spokojnie, wyluzuj się fajkiem - tylko popiołu nie wyrzucaj (!) i spróbuj tym popiołkiem zetrzeć farbę z twarzy :)

ja też sie wiecznie uwalam i mi pomaga wacik z kremem albo środkiem do demakijażu trzeć trzeć trzeć tylko nie przedrzeć się do czaszki ;)

Gość cytryna ale biegiem
!!!!!

Zrób wszystko co radzą dziewczyny tylko nie zapomnij póżniej przysłać nam zdjęcia...Ha ha

o ja [pierdole dziewczyny:( jak ja wygladam:( nawet plecy mam ujebane:O boze jaka ja jestem beznadziejna:O maz sie zlewa ze fotograf zapoda jakies wojenne tlo i bedzie pasowalo:P:P jackpot - posmarowalam, mam nadzieje ze chociaz troche zejdzie bo ja naprawde wygladam jak na tych filmach o wietnamie:D i jeszcze teraz zauwazylam doszly plecy i rece.. gabi helloł🖐️;) no ja farbowalam ciemnym brazem wiec wygladam jak chodzaca tragedia:O samanta, podnosimy - nie jaramy z mezem wiec z popiolu nici:O i cytryny nawet kurwa nie mam:O ike no mam nadzieje ze zetre to cholerstwo.. boze kochany jak ja bede wygladac jak nie zetre? przeciez tego nawet gruba warstwa pudru nie zakryje:O wlasnie maz odkryl ze ujebane mam jeszcze uszy:O dobra ide sie wykapac... jak ktos ma jakies pomysly jeszcze - chetnie skorzystam... dzieki za rady ide odkrywac na nowo swoje cialo:P chyba tylko psiochy sobie nie uwalilam w tej farbie:P:P

dzięki za chwile śmiechu przed snem........naprawde było fajnie. A tak poważnie to krem,mleczko do demakijażu i dawaj.Jak nie zadziała to może jakaś gruba maseczka na noc z kremu.....Tylko owiń czymś twarz......zrób dziurki dla tlenu.

Gość mozesz tez isc do sklepu
z artykulami dla fryzjerow, mozna tam dostac specjalny preparat do usuwania farby ze skory :)

heh no mi zawsze schodzi tym popiołem z fajek ale jak nie masz to dupa mokra :P a weź skocz po sąsiadach, na pewno ktoś pali i sprezentuje zawartość popielniczki :classic_cool: :D :D

Gość jako tako
juz widze lske jak pozycza popiol z peta :D niezly ubaw tu mamy z ciebie

no coz... wygladam zeby nie uzywac wulgaryzmow i niesmacznych epitetow...ZLE... przezyje, jeszcze jest kilka dni - moze zejdzie.. lexa, jackpot -- dzieki za dobicie lezacego;) teoria sasiadow tu nie znam bo mieskzam dopiero 3 miechy.. a wole sie nie prezentowac jako ta co zebrze o zawartosc popielniczki jutro pojde do hurt fryz jak nie zejdzie mialam jeszcze henne robic ale chyba sobie daruje:)

do niedzieli napewno zejdzie, tylko codziennie zmywaj to pieruństwo:)

Gość do kolorowa
nasacz wacik woda utleniona i przecieraj zaplamione miejsca gwarantuje, ze zejdzie expresem

Gość do kolorowa
nasacz wacik woda utleniona i przecieraj zaplamione miejsca gwarantuje, ze zejdzie expresem

Gość do kolorowa

Gość p e t u n i a
kolorowa jak diabli i jackpot79! wpadajcie do majówek, bo pasujecie jak... diabli :D no serio :)