Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka_emilia

bez przyszłości??? prosze spójrzcie i faceci tez

Polecane posty

Gość emilka_emilia

byłam z facetem 1,5 roku, wczoraj po długiej rozmowie postanowiliśmy sie rozstać, gdyz okazało sie że mamy inne oczekiwania; bardzo mnie boli to co usłyszałam od niego okazało sie że" nie jest gotowy" i jest na rozdrożu.Zakończyłam ten związek gdyz nie bede sie prosic o uczucie, nie chce byc z kims kto jest wiecznie nie zdecydowany.Jest młodszy ode mnie 2 lata ja mam 28 i byłam jego pierwszą.On twierdzi że mnie kocha ale podstawowy problem jest taki że wcześniej nie spróbował z innymi kobietami i przez to nie wie co jest dla niego najlepsze.Twierdzi tez że gdybysmy sie spotkali pare lat pózniej byłoby zupełnie inaczej.Już nic nie rozumiem , jestem załamana tym wszystkim.Prosze o jakieś przemyślenia tej sytuacji:(

Gość cccccccccc
Odpuść go sobie. Nawet nie jesteście razem a już planuje zdrade.

\"On twierdzi że mnie kocha ale podstawowy problem jest taki że wcześniej nie spróbował z innymi kobietami.\" Idiota! :o

Gość CZYLI ZE CO
on sobie teraz pobzyka rózne laseczki, a ty czekaj cierpliwie, bo on jak się wyszumi za 2-3 latka, to możliwe, ze wróci??

Gość emilka_emilia
chyba o to chodzi, jestem przerażona jak mógł mi cos takiego powiedziec, od rozstania minął jeden dzień. Wczoraj tez gdy podjeliśmy tą decyzje zaproponował zebysmy zostali kumplami i że chciałby miec ze mną kontakt.Tylko nie rozumiem po co.Dziś dzwonił 2 razy, pytał czy ma kupić gitare, bo liczył na to że go poucze:( niewiem to mnie dobija.prosze pomóżcie

...trzeba bylo powiedziec zeby kupil se tę gitarę i zeby pierdolnął się nia z całej siły w łeb! Moze pomoze... :o

Gość emilka_emilia
niewiem, czy powinnam z nim utrzymywac jakikolwiek kontakt?

jesli bedziesz z nim utrzymywac kontakt, a nadal go kochasz, to bedziesz ranic sama siebie

Gość emilka_emilia
wiem, ale od czego zacząć? jak mu to powiedzieć?

...najlepiej zacząć od nieodbierania telefonów, ja nie wiem co Ci ludzi z tym przyjaznieniem mają, mnie odobisci to wkurza! :o

Gość emilka_emilia
myśle ze bede sie ranic jesli bede z nim utrzymywac ten kontakt, ale jak mu to powiedziec?

Gość emilka_emilia
po co on chce ze mną kontakt? to chyba bez sensu...

...kontakt jest po to, ze jak mu nie wyjdzie to do Ciebie wroci. A najlepiej mowi się wprost i bez owijania w bawełnę! :)

Gość myśl o sobie.
on cie już nie kocha. i dlatego dla niego spotykanie sie jak z koleżanka nie jest bolesne. a jest korzystne skoro w czymś mogłabyś mu pomóc. ale jeśli ciebie takie spotkania koleżeńskie by raniły to myśl o sobie i odstaw gościa. za kilka miesięcy jak już ułożysz sobie życie osobiste możecie się kumplować. a na razie nie. nie ma potrzeby zebyś przedłużała swoje bóle rozstania.

Gość hmmmmm*
a ja mysle ze on chce pobzykac a ciebie miec jako zapas na przyszlosc. powiedz mu ze ty nie mozesz sie z nim kumplowac bo to nie ma sensu. wyobrazasz sobie ze on jako kumpek opowiada ci jaka laske ostatnio poderwal?pogon go!

Gość ludzie sa wredni

Po co chce podtrzymywać kontakt? Po to, żeby teraz sobie sprawdzać na prawo i na lewo z którą mu lepiej, a jakby stwierdził, że z Tobą, to żeby mieć furtke otwartą do powrotu :O 26 lat a w głowie? Sieczka... Współczuję Ci, że trafiłaś na taki miot... Ale będzie dobrze, musi być :) Bez patafiana rzecz jasna ;) 🌼 :)