Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnyyyy

Czy kiedy się już pracuje można mieć czas i siłę na życie towrzyskie?

Polecane posty

Gość samotnyyyy

Kiedy ja podczas wakacji pracowalem, to musialem wstawac rano a po powrocie nie mailem sily na nic innego niż dowlec się do łóżka. Studia też wymagają trochę wysiłku ale jest o wiele więcej czasu wolnego. W ogóle nie wyobrażam sobie życia pracując? Czy to można wytrzymac? Jak tak można życ? Co to za zycie? Zyc tylko po to zeby wstawac isc do pracy, harowac i spać?

Gość dominika1987
można, ale wygląda to na pewno inaczej :) wyobraź sobie, że ja pracuję pn-pt a w KAZDY weekend mam studia :)

kwestia przyzwyczajenia. inni jakos zyja i na dodatek (co wedlug Ciebie jest niemozliwe) posiadaja zycie towarzyskie!!

Gość samotnyyyy
No właśnie wiem, że jakoś żyją ale...ja narazie nie moge sobie tego wyobrazić. I tylko raz w roku krótki urlop w porównaniu z tymi wszystkimi wakacjami, feriami. Ja nawet teraz nie potrafię mieć życia towarzyskiego i dlatego tak przeraża mnie perspektywa drastycznego ograniczenia ilości wolnego czasu. Muszę czym prędzej jeszcze póki studiuje ożywić moje życie towarzyskie bo potem naprawde KIEPSKO TO WIDZE:(

Gość testimonial girl
Mozna pracowac, studiowac i miec zycie uczuciowe i osobiste. I przyklsdem jestem ja. Oczywiscie ciezej laczyc prace ze szkola ale prace i przyjemnosci da sie. Ja pracuje do okolo 20, moj narzeczony tez, wracamy do domu i czesto wychodzimy albo do kina albo do pubu. Jak nam sie nie chce to nie wychodzimy - zalezy. Mamy znajomych i na wieksze imprezy chodzimy w weekendy. jak sie chce to moze.

etam, po prostu trzeba umieć się ustawić. Ot choćby taki Komiczne - chłopak jest prawnik, głowę dam, że nieźle zarabia...(choć pewnie i tak gorzej niż ja :) ) - a popatrzcie - opierdala się aż miło w godzinach pracy, godzina za godziną przepartolona na neciku, niemal każdy topik ma czas obrobić. Ciekawe tylko kiedy on tych klientów przyjmuje? Może to po prostu klientki są i robi to nocą ? :D Wieczorowa porą jakoś rzeczywiście rzadko tu zagląda :D

Gość samotnyyyy
trudno uwierzyc zeby ktos dobrze zarabial, mial dobrą udaną pracę i tu siedział godzinami raz, że przecież to marnowanie czaasu-siedzenie na kafeterii, wiec chyba przeszkadzaloby to w porządnej pracy a dwa, chyba osoba ktora ma dobrze ulozone zycie ma lepsze atrakcje niz kafeteria no ale moze sie myle, sa rozne przypadki

Gość testimonial girl
to ze sie ma ukochanego/ukochana nie znaczy ze caly czas non stop trzeba siedziec przy nim/niej. Sa dni ze wychodze z facetem lub ogladamy cos razem a sa dni ze kazdy z nas zajmuje sie wlasnymi sprawami. i to hyba logiczne