Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albaaa

trochę to dziwne żeby kobieta

Polecane posty

Gość no ciekawe
Nie

Gość Syfiarz
A nie dziwne, że kobieta bierze do ust kutasa, którym koleś sika? W całowaniu po rękach nie ma nic zdrożnego. Widać, że coś jest między nimi.

Ja często całuję mojego Kochanego w dłoń, a potem przytulam ją do policzka... On mnie przytula i całuje w czoło. Czuję wtedy niesamowitą więź między nami.

Gość serdecznie współczuję
Dla mnie to piękne.

Gość ludzie sa wredni
nic w tym dziwnego, ja też tak robiłam z moim ukochanym. śliczna z nich para.

Gość albaaa
Dla mnie to dziwne. To mężczyzna powinien całować kobietę po rękach. Tak się przyjęło w kulturze. To tak jakby kobiety zaczęły przepuszczać mężczyzn w drzwiach albo zaczęły mężczyzn nosić na rękach (jakby akurat mogły uporadzić).

Gość rfwrfwref
ja mojego całuję po dłoniach, w nich jest tyle ciepła i uczucia...

Gość albaaa
No nie no. Są pewne specyficzne rzeczy właściwe dla płci. Np. mężczyzna powinien całować kobietę po rękach, po szyi, trzymać za kolano. To co uważacie, że kobieta też powinna mężczyznom kłaść dłoń na kolanie? Są pewne charakterystyczne chwyty dla danej płci.

Gość ludzie sa wredni

Po szyi faceta nie mogę całować? Za kolano trzymać? Chyba każda para ma własne zachowania, dla jednego całowanie faceta po rękach jest nienormalne, dla innego wspaniałe.

Taa.. i tylko facet może dotykać pośladków ukochanej osoby, a kobieta nie... Pfff... Dłonie mojego mężczyzny są cudowne, zresztą On tak samo często całuje moją dłoń jak ja jego.

Aaa i jak zechcę, to nawet będę go po stopach całować:P

Gość albaaa
Akurat pośladki są odpowiednie dla każdej płci. A co powiedzielibyście na to, jakby kobieta zaczęła facetowi masować stopy? Przyjęło się, że to facet robi kobiecie, a nie odwrotnie. Tak samo jest z dłońmi.

Gość poświęciłam sie
dalaczego mojej wypowiedzi tu nie ma??? (zly0 ja caluje moje kochanie po rekach i stopach tak samo on mnie:P

Nie miałabym nic przeciwko wymasowaniu stóp Ukochanemu...gdybym go miała;)

Alba, cóż... widać nie spotakałaś jeszcze takiego, któremu byś chciała całować dłoń.. gryźć w szyję, gładzić stopy. Eh, rozmarzyłam się. Pędzę do mojego Kocurrra :D

Gość slonko85
albaaa, ty lec tepiej do garow, gotowac obiad staremu, zmywaj podloge, i czekaj az ci stopy wymasuje. a kto u ciebie caluje w usta? on czy ty? jesli to jego powinnosc, to nie calujesz go?

nie jest to dziwne - to bardzo ładne zdjęcie i miły gest. Ona nie \"całuje go po rękach\" tylko całuje jego dłonie - wydaje mi się, że masz złe skojarzenie ze zwrotem \"całowoć kogoś po rękach\" . W zasadzie po wszystkim można całować faceta, którego sie kocha