Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleo456

Co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość Cleo456

Od chyba tygodnia dzień w dzień jakiś psychopata wydzwania na mój telefon stacjonarny,średnio po 5 razy dziennie,a gdy ktoś odbierze,następuje chwila ciszy i zaraz się rozłącza.Mam już tego dość,ale ne wiem czy można coś z tym zrobić,a jak tak to co?Orientuje się ktoś co się robi w takich sytuacjach?

zadzwonic do operatora i albo zażądać numeru , zadzwonic , zglosic na policje i opieprzyć albo zażądać zablokowania tego numeru

Gość Cleo456
Nie no,bez przesady,nie będę przez jednego kretyna zmieniać numeru,wolę tą pierwszą opcję :) Mój operator to TP.Mam tak po prostu do nich zadzwonić?A jeśli ten ktoś dzwoni z numeru zastrzeżonego to oni będą mogli coś z tym zrobić?

Gość Syfiara
zadzwoń do Tepsy i spytaj się co masz zrobić tylko uzbrój sie w cierpliwość, bo z tepsą trzeba umieć gadać powodzenia

moze zmień aparat na taki, który identyfikuje numer przychodzących połączeń. przynajmniej będziesz wiedzieć z jakiego nr dzwoni:)

moze zmień aparat na taki, który identyfikuje numer przychodzących połączeń. przynajmniej będziesz wiedzieć z jakiego nr dzwoni:)

Gość uyteghdl
tu masz odp to ty jestes takim idiota jak ten co wydzwania. Powinno sie ciebie zamknac w ciemnej celi abyś nie dawał linków do idiotycznej strony.