Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalal

JAK SĄD TRAKTUJE MĘŻCZYZN A JAK KOBIETY - SPRAWY ROZWODOWE!!!

Polecane posty

Gość alalalal

Mam pytanie do osób, które przeszły przez piekło spaw rozwodowych lub separacyjnych. Jak sądy podchodzą do mężczyzn i jak do kobiet, czy istnieje totalna obiektywność czy raczej są bardziej jednostronne? Jakimi ludzmi są najczęsciej sędziowie. Proszę o wypowiedzi i ew krótkie opisywanie swoich doświadczeń z takich spotkań.

Gość oolga
na mojej sprawie rozwodowej facet sam się spalił, bo wymyślał niestworzone rzeczy i dał się złapać na kłamstwiach. Natomiast na sprawie opodwyższenie alimentów patrzył na głupią sędzinę wzrokiem zbitego psa i ona mnie traktowała jak kogoś kto od niego chce kasę wyłudzić. Wszystko musiałam udowadniać, to że drastycznie zaniża dochody też

Gość alalalal
W jakim wieku byla sędzina?

Gość oolga
od rozwodowej - wokoło 50, a od alimentacyjnej chyba tuż po aplikacji - młoda siksa bez doświadczenia

Gość alalalal
Dziękuje i proszę innych o wypowiedzi. Przygotowuje sie do rozprawy i chce mieć ogólny obraz tego środowiska.

Gość oolga
ogólny obraz sędzin mało ci da. ważne, żebyś umiała udowodnić to co mówisz - czyli świadkowie, dokumenty. Na sali jest twoje słowo przeciwko jego słowu czyli 1:1. Skoncentruj się raczej na dowodach

Gość alalalal
A którym śadzie sie rozwodziłaś , mnie interesuje V Wydział Cywilny Rodzinny w Elblągu.

Gość oolga
na pewno nie w tym :))

Gość alalalal
nikt się nie rozwodził?