Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesiek

czy mozna jakos zerwac umowe abonamentowa z erą???

Polecane posty

Gość lesiek

jak w temacie

pewnie ze mozna, ale placisz kare taka jak masz napisana w umowie, kiedys bylo to 800 zł,,, ja jak bralam na firme telefon to ta kwota wzrosla do 2000- chyba to zalezy od tele

Gość lesiek
kurcze, a tak zeby pominąć tą kare??

Gość oolga
zmniejszasz abonament do 20 zł, mnożysz te 20 zł przez ilość miesięcy, jaka ci została - i to jest Twój koszt zerwania umowy. Co miesiąc przychodzi ci rach na 20 zł, a ty im wysyłasz te kase

Gość lesiek
a jakos zeby nie placic??

Gość pyrkaa26
no to jedyny sposob- zwiac za granice i zostawic rodzine w dlugach;)

Gość lesiek
tak to nie...;/

Gość lesiek
chodzi mi o cos w stylu "ktos ukradl mi telefon i nie chce dalej placic abonamentu". czy cos tego typu...da rade jakos tak?

Gość ewea25
oj mojej kolezance tez ukradli nowa nokie tydzien po zakupie a umowe miala na 2 lata!!! tragedia byla to bylo jakies 2 lata temu i wtedy pytala w erze to miala byc kara za zerwanie umowe ok 2tys zl:( nie miala tyle kasy- bidny student:) malo tego ten telef na abonament z ery kupil jej ojciec, a jakby sie dowiedzial ze jej na dysce ukradli to by ja zabil, nie mogla wiec powiedziec i zeby sie nie skapnal kupila na abonament:( !!! drugi idenyyczny telefon i placila dwa abonamenty :( Przeje...bane

Tak cieżko było kupić jakiś prosty model za pare zł ? Zamiasta tego skradzionego? Autorowi radze to samo. Sprzedać tel bedzie pare zł i kupić jakis inny bardzo tani model.

Gość lesiek
ale ja nie potzrebuje kasy tylko chce zerwac umowe i wzaic numer innego operatora...

Gość lesiek
ale ja nie potzrebuje kasy tylko chce zerwac umowe i wzaic numer innego operatora...

Gość myszoskoczek na wakacjach
Możesz spróbować zrobić cesję na inną osobę - cesja jest zdaje się bezpłatna, Ty jesteś wolny od umowy a osoba, która wzięła Twój telefon płaci dalej korzystając z pełni praw które Ty nabyłeś - jest tylko jedno "ale": trza znaleźć jelenia

oolga-\'zmniejszasz abonament do 20 zł\"- ma racje ale nie do końca...Płacić i tak musisz na czas umowy.. Zostaw sobie ten telefon..Za 20 zł. są tam chyba jakieś darmowe minuty..? A weź sobie drugi i używaj normalnie.Bo inaczej zablokują Ci numer,a płacenie zostanie...

jak jesteś studentem to możesz tam pójść i powiedziec że nie masz pięniedzy... w tedy będziesz musiał zapłacić jakieś 80 zł kary... tak zrobił mój kolega:P

Gość lesiek
a telefon oddal?

nie mam pojęcia... ale on studiuje prawo... wynalazł im takie paragrafy i taką gatką im rzucił że bez gadania poszli z nim na ugode:p

Gość ale głupi jesteś
kurwa mało że nie oddał,to mu drugi wypasiony dali na otarcie łez ,ze taki niby biedny studencina

Gość blaheh
ja chcialem w podobny sposob i straszyli mnie cala kara...nic znizki nie moglem dostac...

Gość adriej
przestan placic i wyjedz gdzies;p