Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doraa

Czy szyjke macicy mozna wyczuc palcem?? Pomocy

Polecane posty

Gość Doraa

Moj chlopak zauwazyl a raczej wyczul u mnie guza w koncowym odcinku pochwy.Powiedzial ze jest dosc duzy i ze wyczuwa go opuszkami palcow. Zaczelam sie niepokoic a do gina ide dopiero za 3 dni.Czy szyjke macicy wyczuwa sie jako guz? Bardzo prosze o odpowiedz jesli ktos sie orientuje. Na ktorej sciance pochwy szyjka jest polozona?

Gość Ausieh
albo to punkt G:)

Gość szyjka
www.npr.pl

Gość kochana - każda kobieta
ma takiego "guza". Chyba lekcje anatomii jakoś przeoczyłaś. To szyjka macicy. Tamtędy rodzi się dziecko

Gość ale masz nieuświadomionego
faceta haha guz w pochwie on nie miał biologii w szkole ? ile wy macie lat ? chyba wystarczy że sam sobie włożysz palec i będziesz wiedziec co tam masz

Gość rany i takie dzieci
się za seks zabierają a potem durne pytania w stylu "help czy mogę byc w cionży" on tylko raz włożył i nie do końca..... czy tak trudno trochę poczytac ? mało jest książek i info w necie ?

Gość hehe fajnie
naprawdę...chociaż tutaj nie nalezy się śmiac ale plakac!!!...dostep do informacji i edukacjiw tym zakresie jest na wyciagniecie reki...!!! a ludzie dalej nie znaja swojej anatomii, nie wiedza keidy jest owulacja i jak mozna zajsc w ciaze...masakra... a ja sie dziwilam skad dalej tyle niechcianych dzieci...teraz juz wiem...wystarczylo wejsc na to forum...strach!!!!!