Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klałdyna

Mały rozmiar nogi.

Polecane posty

Gość Klałdyna

Czy ktos ma taki sam problem jak ja? Z małym rozmiarem nogi? Mam 34/35 i nie mogę na siebie kupić żadnych butów. Ostatnio kup;iłam trampki w rozmiarze dziecięcym. Chodzę tylko w nich. Mam jedne za duże japonki. No, ale jak chcę jakieś eleganckie buty kupić, albo takie balerinki, to szkoda gadać. Nie ma nic. ! Pozdrawiam.

Ryłko ma bardzo szeroką game rozmiarów.. Jeśli szukasz czegoś eleganckiego to polecam:)

żeby kupić taki mały rozmira to trzeba przymierzyć. często niby małe, a jak się założy, to noga ucieka, bo but zrobili mały, ale szeroki. poszukaj w sklepach ryłko, tak jak radziła carolajn - tam jest bardzo szeroka gama rozmiarów. poniekąd znam ten ból, bo moja mama ma taką mała stopę - i wycieczka z nią po bity to jest horror. jeszcze w ccc, bodajże lasocki ma małe rozmiary.

Gość Klałdyna
Dziękuję za linki, popatrzę sobie na buciki. Ale jednak wole przymierzyc buty, ponieważ nie dość, że mała noga to jeszcze wąska. Kupowanie ze mną butów jest katorgą. Pełno łez i złości. W ogóle nie lubię chodzić kupować buty, bo potem mam zepsuty humor na jakiś tydzień. Pozdrawiam.

Gość Zabiatko
Noszę równe 34, podobnie jak moja mama, i niedługo chyba zaczniemy chodzic w kaloszach. Na warszawskich Bielanach jest sklepik, którego właścicielka wierzy w isnienie kobiet o takim rozmiarze obuwia i stara sie go sprowadzac, stamtąd pochodza moje jedyne klasyczne pantofelki na obcasie. Czasem moż na coś trafic w Arze, najlepiej w dużym sklepie firmowym. Od kilku lat można dostac brazylijskie sandałki o zaniżonej numeracji, 36 jest w sam raz, a maja i 35. W Warszawie np. w Landzie( przy metro Służew)

no, warszawa. Ja mieszkam daleko od niej. Koło Krakowa. Ale dziękuję za radę. Pozdrawiam.