Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie ciesze

Wyjatkowo sie ciesze - z braku MYSZKI24 na tym forum!

Polecane posty

Gość bardzo sie ciesze

urodzila i ma kupe obowiazkow. Skoczylo sie przesiadywanie na forum i podpinanie sie do topicow. Wreszcie nie miesza sie do naszych przygotowan probujac udowodnic wszystkim wyzszosc swojego slubu nad naszymi. Mamy swiety spokoj z czego szczerze sie ciesze ;)

nie udowadniam żę moj slub jest pieknieszy od innych wszytkie są piekne ale każdy cieszy sie ze swojego i jak widzisz Switego spokoju nie bedziesz miała :P:P

Gość bardzo sie ciesze
oj odezwala sie dawno nie slyszana myszka. Ja ci radze wracaj do dziecka a nie wspominaj w nieskonczonosc swojego slubu bo sie juz odbyl, a ty masz teraz inne obowiazki.

oj mammy dziś zły dzien :D a o mojego synka to ty sie nie martw a robić to ja bede co chce :P oj i dziekuje ze sie o mnie martwiłaś że mnie tak długo nie było ale już doszłam do siebie

Gość igiugu
oj... ja bym się nie cieszyła bo - Myszko24 - miałaś mi odpowiedzieć na pytanie... dobra, idę sprawdzić w topiku o kostach udanego ślubu... (za chiny nie pamiętam jak tam wstawiłam nick)

ja jej nie znam, ale kiedys czytalam na innym topicu negatywne opinie na jej temat. Czyli jest znana. I kontrowersyjna o czym mozna sie chyba przekonac.Ale dlaczego tak jest nie wiem.

ej, chyba kazda z nas skoro miala szczescie trafic na ten topic ma farta ;) wiec nadal nie rozumiem niecheci do tej osoby. Moze jednak sposob wypowiedzi? wynioslosc?

uważasz, ze wzięcie ślubu to fart? nie uzależnaiłabym poczucia szczęścia danej osoby od tego czy bierze slub czy nie najważniejsze w sumie to dobrze się czuć z samym sobą zeby nie było - nie jestem stara panna ;)

tak haris, po moich roznych dowiadczeniach uwazam ze to rodzaj szczescia. nie wszsytkim to dane, zerknij na topicipod haslem: \"ale wam zazdroszcze\" itp

no jakiś tam rodzaj szczęścia napewno :) a co do zazdrosników - to wszędzie się znajdą, sa tacy co Ci nawet zatwardzenia beda zazdrościć :o olac ich

Tak, Haris, to jest szczęście. Niekoniecznie jedyne, jakie może spotkać osobę w życiu, ale bardzo duże. i nie chodzi tu o sam ślub, bo wziąć ślub to nie sztuka. Chodzi o fakt odnalezienia miłości, a to ogromne szczęście, niestety nie każdemu dane.

:-) Niestety, niezależnie czego dotyczy nasze szczęście (miłość, praca, dom, podróże, czy coś innego) zawsze znajdzie się ktoś, kto pozazdrości i nie oprze się, by nie przypiąć jakiejś złośliwostki . :-(

do mnie sie jakos malo czepiaja, albo pisze za madre albo moze wrecz za glupie posty ;) a slowo \"fart\" napisalam aby unikac dwa razy w zdaniu slowa \"szczescie\" ;)

może w ogóle mało masz postów, to jeszcze Cię nikt nie skojarzył :) a najczęsciej na slubie siedzisz? bo ja brykam tu i tam

tak, ale to moj klon ;) tak to jestem \"kurde no\", ale nick Avinion ladniejszy ;). Zreszta sie przestawilam tym co mnie kojarza pod starym nickiem.

Gość ojjjeejjejejjeje
no niezła jest ślub 2 miesiace temu a tu juz bachor i ona sie wymądrza jeszcze? zamiast potulnie siedziec?

taaa..jestem dosc aktywna ;) zwlaszcza jak w pracy nie ma co robic ;) a czesto tak sie zdarza.Na szczescie.

Haris, gdzie ty pracujesz, że masz tyle czasu na brykanie? A może to po prostu dobra \"maskirowka\" czyli Excel, Lex, Optima albo co innego, a w rogu zwinięta Kafeteria:) Ja tak mam:-P

ej no potulnie siedziec nie musi, wszak slub w ciazy to nic zlego. Ale dzieckiem zajac sie trzeba, to fakt.Niepodwazalny.

ja oddzial duzej firmy. Sama w biurze wiekszosc czasu. Nawet nie ma sie jak kamuflowac z ta kafeteria ;) okienko na caly ekran.

no ciekawe...;) a na pytanie ile zarabiasz co odpowiadasz? podpowiedz mi cos, bo mnie o to wszyscy pytaja!

Ja już opanowałam sztukę zamykania kafe jak tylko słyszę głos zbliżającego się Kierownictwa:-D Ale jak tak przejść po biurze, to każdy coś tam ukrywa na pulpicie;) W poprzedniej pracy nie czaiłam się, kafe na całe okno. Tutaj jet poważna firma, więc się jeszcze trochę czaję:-D Rzadko się wypowiadam, najczęściej śmieję się w duchu czytając te p..y. Najlepiej bawię się na dietach i ślubach.

nie!;) pytaja mnie ile JA zarabiam. jakby zapytali o ciebie to bym cos wymyslila ;) domyslam sie ile zarabiaja kusnierze, a za granica ze 3 razy tyle ;)

na dietach jest ciekawie? nie zagladam, mam duza niedowage. Za to by mnie tam pewnie zlinczowaly.