Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katcharina 24

zywienie niemowlat 10 miesiac i nie tylko... Co jedza wasze dzieci

Polecane posty

Gość Katcharina 24

No wlasnie co dajecie swojim pocieszkom na sniadanko , obiadek ,kolacje Ile pija mleczka czy jedza kaszki....... A moze znacie jakies ciekawe przepisy dla malych smakoszy ?????? Moj skarb uwielbia jesc na obiadek ryz i jablkiem serkiem i cynamonem :D A w czym gustuja wasze dzieciaki.....?????:D:D:D

Gość mój chłopak lubi
mleko Bebiko 3R, kaszkę mannę błyskawiczną od 9 miesiąca krupnik rosół z kluchami barszcz czerwony z jajkiem i jabłka

Gość Katcharina 24
a jak robisz kluseczki do rosolu????? Robisz je sama czy kupujesz zwykly makaron??

Gość Katcharina 24
dziewczyny napiszcie cos Bo juz mi sie totalnie pomysly koncza co gotowac malemu :/

Gość asiulka88-84
ja naszej corce na rano daje jajko chlebek i sok,w miedzy czasie jogurt deser slodycz.obiad to ziemniaki i kotlet sok jakies przekaski no i jeszcze kielbaske wcina i duzo owocow ogolnie oprocz ciezki straczkowych rzeczy je wszystko pyzy watrubke kurczaka jest kochana i bardzoi szczeuplutka

moj na sniadanie zjada kaszke z dodatkami, pozniej albo mleczko, albo np. chalke, na obiad albo cos ze sloiczka, albo zupe pomidorowa czy brokulowa, albo ziemniaczki z mieskiem gotowanym, pozniej kanapka z wedlina i na kolacje znowu kaszka ;) w nocy jeszcze 2 razy daje mu mleko ;) a w dzien miedzy posilkami gryzie chrupki, biszkopty, zjada owoce ;)