Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

denerwuje was jak faceci mowia ...

Polecane posty

Gość ika..

o kolezankach? chlopak ktory o mnie bardzo zabiega i wlasciwie traktuje juz jak dziewczyne wspomnial w rozmowie cos o kolezance ktora swietnie lepi z gliny . Byl zachwycony tym co stworzyla a ja gdzies glupio sie poczulam. Niby nic a jakos tak dziwnie denerwuje mnie kiedy wspomni cos o kolezance:O Czy moze przesadzam?

Gość ika..
ale to co dla jednych jest pryszczem niekoniecznie jest dla innych

ika ---> a nawet jak nie powie tego głośno to i tak to pomyśli. Faceci to normalni ludzie myślący, czujący - oceniają świat wokół tak samo jak my i nie ma się co oszukiwać. Inna sprawa jeżeli ostentacyjnie komentuje inna kobietę w taki sposób, że Ci robi przykrość - mądry facet doskonale zdaje soboie sprawę z tego, kiedy ptrzegina

Gość d_o_t_y
Wiesz, dlaczego? Bo chcą wyjść na takich, co mają powodzenie u kobiet. Kierują do ciebie komunikat - mam tyle koleżanek do wyboru do koloru, wszystkie mnie lubią, wszystkie na mnie lecą, jestem wspaniały. Musisz się na mnie szybko zdecydować, bo są inne chętne do tego, żebym był ich facetem. A ja się spotkałam z "podrywem na dziecko". Jest facet żonaty i dzieciaty. Ostro ogląda się za koleżankami w pracy, podrywa je. I zgadnijcie o czym najczęściej mówi? O swoim dziecku! Opowiada jak to się martwi o dziecko jak jest chore, jak to z nim chodzi na przedstawienia w przedszkolu itd. Koleżanki są bezdzietne, więc je ta cała gadka o dziecku w ogóle nie interesuje. NIe byłoby w tym nic dziwnego, że facet mówi o swoim dziecku wszem i wobec, ale nie w takiej sytuacji, że się ostro ogląda za koleżankami i im się narzuca. Ale on sobie myśli, że kobiety szaleją za mężczyznami odpowiedzialnymi i troskliwymi i jak opowie jaki to jest dobry dla dziecka to koleżanki z zchwytu pójdą z nim do łóżka po pracy.

ja tam bym się zdziwiła, gdyby mój facet był jak głaz - nic przy mnie nie skomentował, nie uśmiechną się na widok tego, czy tamtego ...To by było nawet podejrzane ;) No w końcu to jest facet ... Ja też częst komentuję różne rzeczy, nie twierdzę, że nie widze wokół innych facetów, bo to by był absurd - grunt to nie popadać w opsesję, a nawet umieć się czasem wspólnie pośmiać i pooceniać ;)

Gość ika..
doty i tu w sumie moglas trafic w setno. czasem wlasnie mam takie odczucie bo z jednej strony szaleje za mna , martwi kiedy zle , doradza , zwraca w taki sposob ze cieplo na sercu a z drugiej zas wypali z kolezanka. To facet po 30a wiec nie zaden nastolatek.

Gość Ika jestes przewrazliwiona
na wlasnym punkcie i zazdrosna o kobiety wokol siebie.

Gość gfhg
czyli twój facet już nigdy nie może pochwalić czy podziwiać żadnej kobiety poza tobą? Gdyby to jakiś facet żalił sie, że jego kobieta wspomniała coś o koledze który np. ma jakąś ciekawą pasję i to go irytuje to pewnie zaraz byście go zjechały, że jest dziecinny i niedojrzały :/

Nie widzę w tym nic dziwnego :) facet po prostu zachwycił się pracą innej osoby, jej zdolnościami, wyobraźnią ... Są rzeczy, ktore nas zachwycają i czy to źle podzielić się kims swoim odczuciem, kims kogo się ludi czy kocha ? Moim zdaniem to tylko dobrze o nim świadczy, powodzenia

Gość kolejna nastolatka..
zazdrosna o chlopa...daj sobie siana dziewczyno!!

Gość ika..
czyli myslicie ze to jednak ja przesadzam no ok pewnie tak jest chociaz ktos wyzej napisal ze on moze w taki sposob wplywac na mnie bym wkoncu otowrzyla sie bardziej bo chyba nadal jestem zamknieta chociaz mila zawsze dla niego.Jesli tak jest to czy to dobry sposob ? bo troche wyglada jak manipulacja

Gość ika..
hej ja z nim nie jestem jeszcze wiec narazie to nie moj chlop ale wszystko ku temu zmierza a poki nie jest mym chlopem to sobie zauwazam czasem jak sie zachowuje