Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szubka

wiersz dla mojego mena! oceńcie.

Polecane posty

Gość oigoigogi
ano, to sztuka "naiwna" jak u Nikifora, autentyczna ze względu na szczerość uczuć Szubki poza tym wcale takiego wiersza nie jest tak znowu łatwo napisać (no chyba że ktoś ma naprawdę lekkość pisania... ale kto powiedział że wyrażać uczucia w sztuce tworzonej na własny użytek mogą tylko ludzie z wielkim talentem i wprawą...)

Gość hahahahahahahahahaha
naiwny- na pewno świeżości tyle co w toaletach dworcowych. ale ponoć o gustach się nie dyskutuje (chociaż skoro wiersz tu, to znaczy, że trzeba). no nic, pośmiałam się przynajmniej (i nie tylko ja, wierszopodobne coś zostało druknięte i wywieszone- biuro ma dziś dzięki szubce dobry dzień)

kissunie i to bigasy! nikifor!!!!!!!!! (się właśnie przewraca.............)

Gość szubka
hahahhaahhah a ty pracuj a nie pieniądze bierzesza w pracy się obijasz a pewnie za podwyżkami będziesz krzyczeć, powinni cię zp racy wyrzucić! wstyd!

Gość oigoigogi
no osobiście wolę ten tutaj wiersz niż oglądać tamte obrazy (Nikifora) i to również kwestia gustu Ostatnio pomieszkiwałam u znajomej w Londynie. Ona ma na ścianach pełno obrazów i ogólnie wygląda to dobrze. No coś w tym jest. Tymczasem obrazy malowała sama i ... heh... no ona grzeszy nimi wobec przestrzeni, proporcji, kształtów... A jednak bardzo dużo te obrazy wyrażają... Chyba wolałabym namalować parę podobnych obrazów (pod jednymi względami lepszych bo nieźle rysuję, pod innymi gorszych), napisać wiersz siedząc nad nim długo, niż tylko krytykować i się pogrążać w takim negatywnym myśleniu jak przykładowe z tego topiku. Wiecie... to tworzenie jest dla ludzi a nie ludzie dla tworzenia.

szubka, dziękuję za troskę, na swoim pracuję :D:D:D:D:D:D:D:D

Ostatnio przeraża mnie dzisiejsza młodzież, może nie obracam się wśród młodziezy za czesto ale jak juz obserwuję to wszędzie jakaś taka dziecinnosc i głupota mnie poraża, nie mówiąc juz o materialistycznym nastawieniu do świata. Czego szubce nie mogę zarzucic bo romantyczka jest mimo wszystko

Gość lyric
Wg nowej gramatyki przyszedłes i przyszłeś - to dwie poprawne, dopuszczalne formy. więc się nie martw.

Gość oigoigogi
A tak poza tym: kto z nas, wdając się tu w przekomarzanki, nie jest dziecinny?

Gość oigoigogi
lyric, no co ty??? Nie dotarły do mnie te zmiany... Rada Języka Polskiego coś orzekła, zmiany są w słownikach?

Gość szubka
no i właśnie takie jak ty hahahahaah zajmują miejsca w pracy innym ludziom. do roboty nierobie, darmozjadzie!

Gość oj szubka szubka
szubka, nie doczytałas, że ona w we włsnej firmie pracuje ?

A najgorsze jest to że takich szubek jest coraz więcej w naszym społeczeństwie, smutne ale prawdziwe, czasem tematy na forum mnie powalają

Gość panna_enigmatyczna
dziewczyny! nie bulwersujcie się...moim zdaniem to zwykła prowokacja. Sama mam 19 lat i nie żadna moja koleżanka nie posługuje się zwrotami podobnymi do zwrotów szubki. Myślę, że ta dziewczynka ma 14 lat albo jest sporo starsza i nieźle wszystkich wkręca. Wkręcić łatwo bo jakby nie patrzeć tzw. "forumowa społeczność" aż się gotuje cZyTaJąC tAkIe tExTy

A tak na marginesie: to Ty szubka chyba jestes mało rozgarnięta skoro te parę linijek pisałaś przez cały dzień :D