kamis1982 0 Napisano Sierpień 30, 2007 myślę o odłożeniu tabletek biorę juz kilka lat bez przerwy - 6 lat. Podobno przy tak długim okresie podawania hormonów warto odłożyć tabletki i pozwolić organizmowi na wyrównanie (naturalne) poziomu hormonów w organiźmie. Ile to trwa? Miesiąc ,2 - 4 ? Proszę o pomoc martwie się czy wszystko będzie dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Wiesz różnie to bywa, niektore kobiety zachodzą w ciążę już w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek i rodzą zdrowe, śliczne dzieci, inne czekają przepisowe 3 miesiące bo to własnie w takim czasie organizm odzwyczaja sie od hormonów. Niektóre kobiety po pigułkach maja nieregularne cykle wiec trudno im utrafić dni płodne dlatego chcąc nie chcąc czekają dłużej. Moja siostra tez brała długo... chyba ok 8 lat i zaszła w ciąze 4,5 miesiaca po odstawieniu i było wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Zaleca się 3-4 cykle odpoczynku i dopiero rozpoczęcie starań o dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Miarka kocham Twoją stopkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 30, 2007 dzięki;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie lakerka kazala czekac Napisano Sierpień 30, 2007 ze staraniami do pierwszego naturalnego okresu, powiedziala, ze to wystarczy - ja tez bralam tabletki pare lat. i no po tej miesiecznej przerwie (bo bylo jak w zegarku - 29 dni) sie udalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie lakerka kazala czekac Napisano Sierpień 30, 2007 sorki, lekarka oczywiscie mialo byc! aha - kwas foliowy na wszelki wypadek zaczelam lykac jeszcze zanim odstawilam tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaszłam już w pierwszym Napisano Sierpień 30, 2007 miesiącu po odstawieniu.Wcześniej brałam 5 lat, potem jescze 7 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach