Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zszokowana

WAZEKTOMIA w irlandii

Polecane posty

Gość lekko zszokowana

czy ktos sie poddal tam temu zabiegowi? w polsce trzeba byc malzenstwem i miec 35-40 lat, my jestesmy narzeczenstwem i mamy 22 lata, ale ja nie moge zazywac tabletek, mam uczulenie na lateks poza tym nie chcemy miec dzieci, czy wystarczy zaplacic i zrobia nam ten zabieg czy tez beda schody? wkurza mnie to, do jakiego stopnia w tym naszym kraju ingeruje sie w prywatne zycie!

Gość lekko zszokowana
podnosze

Gość przeciez sa inne sposoby
antykoncepcji jak plastry czy spirala :O dziecko za 10 lat mozesz zalowac tej decyzji do konca zycia :O

Gość ppppppppppppppppp
Teraz tak mowisz ze nie chcesz miec dzieci ale za kilka lat mozesz gorzko tego zalowac a wtedy nie bedzie odwrotu, pomysl dobrze 22 lata to jest to zbyt mlody wiek zeby podejmowac taka decyzje, decyzje na cale zycie. Jest wiele metod antykoncepcyjnych, juz ktos wyzej napisal np spirala. I mozesz sie zarzekac ile chcesz ze nie bedziesz chciala dzieci, znam wiele dziewczyn ktore mowily nigdy a teraz sa matkami.

Gość lepiej zrob sobie zastrzyk u
ginekologa bo to mozna odwrocic. nie masz pewnosci, ze bedziesz z tym partnere zawsze i czy inny nie bedzie chcial miec dzieci, no i czy sama ich kiedys nie zapragniesz..

Gość lekko zszokowana
nie wolno mi przyjmowac hormonow z ZADNEJ poSTACI! spirala tez odpadav ze wzgl. na moja budowe! poza tym zapobiegawczo oddamy sperme do banku spermy wiec jesli jakims cudem zapragniemy dziecka to bedziemy je miec...koniec tlumaczenia sie :) CZY KTOS MI ODPOWIE NA MOJE YTANIE?

Gość zajac76
Niemcy - bez zbędnych pytań. koszt 330€ (1100pln). 10km od granicy. podaj maila to powiem więcej. jak nie mówicie po niemiecku mogę was omówić.

Gość zajac76
albo szukaj w komunikatorze -zajac76