Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kora z drzewa

CO TO MOZE BYC???????????!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kora z drzewa

MAM pewien problem otoz gdy przyjezdzam do pewnego mieszkania po okolo godiznie zaczyna sie katar potem czuje jak cos zajmuje mi oskrzela mam problemyz oddychaniam i czuje metaliczy posmak w ustach nie wiem co to mzoe byc nie mam na nic uczulenia ..:( jak opuszczam yto mieszkanie i wracam do siebie czuje sie dobrze i wszytsko mija ... teraz musze w nim zostac kilka dni a nie wiem co sie dzieje czy to cos powaznego czy co...:O:O:O

Gość może tam jest wilgoć i pleśń
a ty nie wiesz że jestes na to wrażliwa.

Gość kora z drzewa
nowe mieszkanie to jest innym nic nie dolega nie mam jak teraz do lekazra pojsc a musze tu zostac kilka dni i nie wiem czy mi nic nie bedzie kurde no:(

Gość kora z drzewa
niech ktos cos podpowie plisssss:(😭

a czy w tym mieszkaniu są lub były jakieś zwierzęta? kot, pies? możesz mieć uczulenie na sierść. Albo jest tam coś innego co cię silnie uczula, może bylo niedawno malowane i jakiś składnik farby który się ulatnia ze ściany tak na ciebie działa. Może być naprawdę wiele przyczyn. Może tez pod oknem rosnąć drzewo na którego pyłki masz uczulenie.

Gość kora z drzewa
dzieki chociaz wiem ze to alergia jest tu kot ale ja u siebie w domu tez mam kota i nic moze i coz z farb mnie uczula ale dziwi mnie to bo nigdy takich problemow nie mialam a teraz ..ehh:O nie moge sie udac do lekarza ...