Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiii87

Pomocy !

Polecane posty

Gość mimiii87

mam pytanie... Od miesiaca biorę tabletki anty. i jest to moj pierwszy raz ( chodzi o antykoncepcję hormonalna ) ... no i dzis własnie konczy mi sie 7 dniowa przerwa... wszystko super fajnie: okres był, trwał 4 dni, wczoraj sie juz praktycznie skonczył, dzis mam wziąźć tabletkę z nowego opakowania i.... no własnie :/ dzis rano zaczal mnie bolec brzuch tak, jak podczas pierwszego dnia miesiaczki i zaczelam znow krwawic... czy to normalne? bo wyglada to tak jakbym znowu normalnie okresu dostała :( Kolezanka mnie uspokaja, ze to pierwszy miesiac, ze organizm musi sie przyzwyczaic, ze zmiany wywołane hormonami mogły to wywołac... ale wolałabym usłyszeć wasza opinie na ten temat... z góry dzieki :)

TAk musisz wziąść pierwszą tabletke z nowego opakowania jeśli jest to 7 dzień przerwy... niezwłocznie od tego czy masz jeszcze okres czy nie... to pierwsze opakowanie organizm się dopiero przyzwyczaja do tej nowej mu sytuacji :) pozdrawiam:)

Spokojnie wszystko jets ok. Weź normalnie nowe opokowanie. Takie rzeczy an początku brania się zdarzają.