Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankai

CZY KTOS MAM DUZA NADWAGE I MIMO TEGO MA CHLOPAKA

Polecane posty

Gość sasankai

???ja waze 80kilo i mam 170cm i boje sie,ze nie znajde chlopaka:(mam 22lata

Gość kisia25
heh;) pomyśl sobie czy wolałabyś się przytulić do szkeileta czy miśka? ja ważę 65kg, mam 158wzrostu więc mała i grubiutka jestem... chłopaka mam od dwóch lat... jest boski, mega przystojny i kocha mnie taka jaką jestem... w sumie mówiąc nie skromnie jestem ładna ale ta nadwaga;/ faceci zwracają uwagę także na duszę,,, charakter

Gość peelle
znam wiele dziewczyn otyłych mających chłopaków mężów i kochanków bo faceci to nie psy na kośći nie lecą.

Duza nadwage?? Ja jestem otyla (99kg przy 168cm) i mam faceta, za ktorym laski sikaja :) Nigdy nie narzekalam na powodzenie chociaz nigdy nie bylam szczupla

A JA WAZE 124 I MAM FACETA MIODZIO JUZ 2 LATA JESTESMY ZE SOBA ZARECZYLISMY SIE I MIESZKAMYU JUZ POL ROKU RAZEM

Gość sisisiii
doroteczka wazysz 124kg.? a ile masz wzrostu?

Gość Juz to widze ..
"Ja jestem otyla (99kg przy 168cm) i mam faceta, za ktorym laski sikaja " Na pewno sikaja za nim ....pewnie jakis wiesniak z wąsem i do tego zboczony lubi grubasy

Gość masturbatorka-nr-1
bo są gusta i guściki :P

Gość do autorki wątku
ja ważę 85 kg, mam 170 wzrostu i 23 latka, od ponad 3 lat jestem z megaprzystojnym wspaniałym facetem, od pół roku jestesmy zaręczeni i myslimy o ślubie. kiedy go poznałam byłam może o 5 kg szczuplejesza więc niewielka różnica a on ani razu nie dał mi odczuc że jestmnie za dużo... ani razu...a nawet wręcz przeciwnie świata poza mną nie widzi...musisz być pewna siebie i swojego uroku i kobiecosci a poznasz właściwego chłopaka dla którego będziesz całym życiem tak jak ja dla mojego Skarbka. Pozdrawiam i główka do góry :)

Gość prędzej czy później polecą
do szczupłych, więc nie okłamujcie się i nie spoczywajcie na laurach, tylko bierzcie się za jakąś dietkę!

Gość devillee
ja po slubie z powodu wypadku przytylam 20 kg.!!! i moj maz nie polecial do innej :P wrecz przeciwnie, byl ze mna kochal mnie, wspieral itd. teraz wrocilam do dawnej wagi ale nic sie nie zmienilo ani wtedy ani teraz a jesli facet leci tylko na wyglad i bzyka co popadnie to niech spiernicza :P

Gość do autorki wątku
bez przesady, nawet jak dziewczyna ma nadwage ale dba o siebie i jest inteligentna to jest bardzo bardzo atrakcyjna i faceci sie za nią oglądają.ale cóż poradzic jak niektóre panie i tak wbrew wszystkiemu upierają się że faceci wolą chude. Każdy facet powie że woli kobiete która ma wszystko na swoim miejscu...i piersi i pupę kobiecą , a nie same kosci. Liczy się jak dziewczynaq ma to cos, seksapil to nasza broń kobieca, bo to i inteligencja najbardziej ich kręci :D

Gość do autorki wątku
devillee- zgadzam się z Tobą.

Gość upupupppupu

No, to teraz się okazuje że wszystkie otyłe baby mają mega przystojnych, boskich chłopaków. Przecież to bardzo niewiarygodne - Oj chyba zawiązało się kółko wzajemnej adoracji

Gość dfghjklkjhgfdfghj
Nieważne czy masz nadwagę czy nie. Ważniejsze jest to czy jesteś zadbana, czy masz wesołe usposobienie itd. A zbędne kilogramy zawsze można zrzucić, znacznie łatwiej, niz zmienić charakter:)

No wlasnie. Kurcze, przeciez duzo wazniejsze co pod zebrami i pod czaszka. A do zlosliwcow: ja zawsze moge schudnac, a wredoty nie da sie wytepic :D Poza tym nie pisalam, ze moj facet jest mega-przystojny. Ma w sobie cos, co sprawia, ze laski na niego leca. Ale to nie tylko wyglad. To polaczenie tego co na wierzchu z poczuciem humoru, serdecznoscia itd. Tak samo wiem, ze faceci leca na mnie. Mimo tych kg. Jestem zadbana, mam duzy biust (co dla wielu facetow jest atutem, nawet jak sie do tego nie przyznaja), jestem mila, nie powiem \"nie\" jak mamy isc na pizze itd. Przeciez to jak jestesmy postrzegani to nie tylko to co na zewnatrz...

Gość bo_kocham_zycie
ja mam 10 kg niedowagi i nie mogę się odpędzić od facetów :]

Gość eeeeeeeeeeeeettaam
a ja mam 180cm wazę 62 kg i tez nie moge sie opędzic :) do tego jestem ładna i mam fajny charakter :) (w "realu" jetem tez skromna :) ) czego chciec wiecej :)

Gość no trochę przesadzacie
ja wszystko rozumiem ok. Ale....dziwne trochę, ze macie TYLKO SUPER i MEGA przystojnych facetów , a same jesteście laski na których lecą wszyscy faceci :o to ja chyba w innym świecie żyję, albo wy jesteście z marsa. Mam 168 cm wzrostu , ważę 58 kg i jestem na diecie, bo uważam że powinnam ważyć 50. Mam faceta powiedziałabym normalnego - przeciętnego i jestem pewna że gdybym była szczuplejsza to miałabym większe powodzenie. (chociaż na tym mi akurat nie zależy w ogóle). Ale widzę że takie otyłe laski (ok 80-100 kg) są samotne raczej...

@no troche przesadzacie: ja nie wiem jak jest u innych wiec nie podpisuje sie pod \"wszystkie\". Wiem, ze ja - mimo tych kg - jestem osoba towarzyska, lubiana i jestem (z) kim jestem. Jednoczesnie wiem, ze jest duzo grubych dziewczyn, ktore izoluja sie od swiata i nie maja faceta, ba! nawet przyjaciol. Ja sie na szczescie do nich nie zaliczam. Nie czuje potrzeby udawadniania komus, ze jestem szczesliwa. Probuje schudnac (prawie 9kg poszlo w miesiac), ale generalnie czuje sie dobrze. Moze nie jestem zadowolona z ciala, ale z zycia jak najbardziej. I zal mi lasek, ktore mysla, ze schudniecie 5-10kg zmieni ich zycie. Jesli zmieni ich nastawienie to juz bardzo duzo, ale fajnie by bylo jakby szczescia nie uzaleznialy od tego. A co jak facet patrzy tylko na wyglad? Poslac gdzie pieprz rosnie! Co zrobicie jak przytyjecie np. po ciazy? Nie moja sprawa, ale jestem idealistka i marzy mi sie zeby co innego bylo wazniejsze :)

Gość no trochę przesadzacie
ok, ja też nie generalizuje,ze wszystkie grube dziewczyny są samotne (chociaż w większości), ale wiele dziewczyn na tym topiku napisało ze ma super przystojnych facetów za którymi laski sikają. Trochę mało to dla mnie prawdopodobne. FAkt to charakter jest najważniejszy, ale faceci są również wzrokowcami i nie wierzę że nie lubią popatrzeć na ładne zgrabne ciałko. a przytycie po ciąży??? no cóż to coś czgo się boję bardzo, ale od czego są diety i ćwiczenia? chcieć to móc:)

No ale spojrz na to inaczej: ja jestem raczej proporcjonalna, z tym ze piersi sa zdecydowanie wieksze w porownaniu do reszty, co niekoniecznie jest wada :) Poza tym raczej mam takie zbite cialko - co z tego, ze ciut szersze... A laski, ktore sa same... sa same sobie winne. Albo nie chca, albo nie maja wystarczajaco pewnosci siebie. Mi tego nie brakuje.

Gość moja znajoma ma duza
nadwage, bo wazy jakies 104 kg i ma kochajacego ja faceta, ktory wazy jakies 65 kg, ale sa bardzo szczesliwi, a na dodatek on zabrania jej sie odchudzac