Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła małostopowa

Dzisiaj dostałam prawie szału!!!

Polecane posty

odwiedziłam 20 sklepów z butami i co ? :( nic nie znalazłam .. mam rozmiar małe 36 albo 35 a na półkach 39 ... normalnie masakra 😭 topiłam się w tych wszystkich butach ...

Gość czym ty się chwalisz
idź do dziecinnego sklepu

dlaczego teraz produkują takie wielkie kalosze ? kiedyś bez problemu kupowałam w rozmiarze 36 i były idealne , a teraz są o 2 rozmiary za duże :O ktoś też ma taki problem ? jak sobie z tym radzicie ?

Gość nie ja mam
37 ale moja mama ma 35 i ma straszny problem. Także współczuję. Też mówi że kiedys łatwo można było znaleźć odpowiednie buty a teraz to koszmar

Gość ja mam 41 numer buta i ten sam
problem same badziewne kurduplaste buciczki jak dla pokurczów ze stopami jak patyki, a te wzory... chujowe jak barszcz niedługo będę chodziła boso

Gość fsfghr
ja mam rozm. 33, dł wkładki 21 cm i co mam zrobic? i prawie ćwierćwiecze na karku...

Gość Klałdyna
Też mam ten problem. Tylko, że rozmiar 34/35 i nic nie mogę na siebie kupić. Przejeździłam pare miast ostatnio, aby kupić eleganckie buciki [coś w stylu balerinek] ale nic nie kupiłam. Wróciłam z trampkami z fasonu dziecięcego. Mam juz tego dość !

Gość ostatnio widzialam na allegro
glany z klamrami w rozmiarze 34 :D:D:D

:D kupiłam dzisiaj buciki rozmiar 35 w ccc :D są sliczne !

no fakt .. najlepiej to chyba mieć rozmiar 37-39

Gość zachwycona lalunia
kurwa, ja mam 41 i 13 lat:/ jak myslicie... bede kiedyś chodzi boso?;) tzn. czy noga mi urośnie?

Gość kl
wściekła małostopowa - najlepiej mieć 37-39 ?? :D Może 39 , co do 37 polemizowałabym . Wchodzisz do sklepu widzisz fajne buty , a że 37 jest popularny to najcześciej są mniejsze i wieksze :) Jaki z tego wniosek ? Nie ma dokładnie tego numeru którego sie szuka :classic_cool:

no tak KL, ale masz przynajmniej tą satysfakcję, że istnieje taki numer buta w tym fasonie. A jak ja mam 34/35, to co? W ogóle nie ma butów w takim fasonie w jakim bym chciała. Tylko dziecinne jakieś badziewia, w których w życiu bym nie wyszła. Zalezy ci na butach, to idziesz od razu do sklepu i kupujesz te buty po dostawie. I masz. Proste i kropka. Pozdrawiam.

Też mam ten numer buta. Kupuję botki praktycznie zawsze w Deichmanie. Nie wiem jak szukasz butów, ale ja zawsze znajduję rozmiar 36

36 w Deichmanie jest. Wszystkie fasony butów z tej firmy zaczynają się od numeracji 36. Prawie nie ma 35. a jak jest, to nie w moim typie. Bo ja w szpilkach nie chodzę. Pozdrawiam.

Gość z tego co kojarze rylko
ma buty 35 nie wiem czy mniejsze ale 35 widzialam w sklepie na wyprzedazy :)