Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 1982

emaile z wlasnym chlopakiem

Polecane posty

Gość ja 1982

przegladajac komputer znalazlam stronki na ktorych moj chlopak chat- uje. nie zastanawiajac sie napisalam do niego e mail jako ktos inny-odpisal i nawet chcial sie spotkac. niestety do spotkania nie doszlo bo mu to wszystko wygarnelam. niewiem co mam o tym wszystkim myslec czy on mnie zdradza.(jestesmy juz ze soba puec lat) czy tyklo tak sobie pisal

Gość hmmm*****
ty go znasz najlepiej, wiec ciezko stwierdzic, czy to tylko takie pisanie, ale skoro napisalas, ze chcial sie spotkac, to troche dziwne co?

Gość leelaloo
coz by tu rzecz, straszyc nie bede, ale w moim przypdku czatowanie z obcymi laskami bylo pocztkiem konca, po 4 latach ziwazek sie sypnal, bo nie bylo motywacji do dalszej walki o siebie, latwiej bylo poznac kogos innego niz zadbac o to, co juz jest. trzymaj sie

Gość ja 1982
on powiedzial ze moglam zaczekac i przekonac sie czy on zeczywiscie na to spotkanie pujdzie-mowil ze wcale by nieposzedl, teraz zaluje ze nie zaczekalam jeszcze troszke. moje zaufanie spadlo prawie do minimum niewiem co dalej robic dac mu jeszcze jedna szanse czy to zakonczyc.

Gość możeeeeee
zakończ to bo będziesz się męczyć potem!! sama przeżyłam coś podobnego i teraz żałuję że nie zakończyłam tego wcześniej tylko dałam mu szansę:(

Gość oszukiwana
mozecie opowiedziec jak to u was bylo ? sama jestem w takies sytuacji :( straszne uczucie :(

Gość ja 1982
ja czytalam jego poczte (wiem ze to hamskie) bylam tydzien na urlopie i zauwazylam ze z kims pisze wiec zaczelam z nim pisac jako ktos inny.

Gość możeeeeee
to jest beznadziejne! czego oni tam szukają??? według mnie dalej to będą robić, tylko będą się lepiej z tym kryli, więc najlepiej to zakończyć już TERAZ!!!!!!

Gość ja 1982
ja jeszcze poczekam znam jego haslo do poczty wiec bede miala czarne na bialym jesli cos bedzie. juz ma zapowiedziane jesli cos bedzie robil KONIEC z nami

Jeśli już montujesz prowokację to bądź łaskaw/a przynajmniej zachować pozory. Po pierwsze: poprawna stylistycznie i ortograficznie polszczyzna. Po drugie: udawanie minimum inteligencji: vide np. \"ja jeszcze poczekam znam jego haslo do poczty wiec bede miala czarne na bialym jesli cos bedzie. juz ma zapowiedziane jesli cos bedzie robil KONIEC z nami\" 1) Hasło poczty elektronicznej można zmienić. 2) Skoro \"ma zapowiedziane\", to byłby skończonym idiotą, gdyby używał tej samej skrzynki do ponownych/innych kontaktów. Każdy myślący człowiek przeszedłby na telefon albo inny adres. Myślenie nie boli.

Gość oszukiwana
cierpie :(

Gość ja 1982
za polszczyzne sorki ale od 15 lat mieszkam za granica. a co do haslo juz go zmienil i tez go znam