Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdfergrtv

postanowilem sprawdzic co to jest secon world

Polecane posty

Gość dwdfergrtv

zalozylem sobie ten darmowy profil, sciagnalem z netu ten programik dostepowy i wlazlem. okazalo sie ze jestem na jkaiejs malej wyspie. co i raz pojawiaja sie tam nowe osoby bo widocznie jak ktos zalozy nowy profil to sie tam pojawia. I ci nowi sie po jakims czasei rozchodza kazdy w swoja strone. jest tu mozliwosc napisania do kogos tak jakby na gg. napisalem do takiego jednego faceta to nie za wiele mi odpisal. udalo mi sie dowiedziec ze jest z usa, na wiecej pytan juz nie odpowiedzial. zaczepilem kilak innych osob, jakichs dziewczyn ale nikt nic nie napisal. znow inny facet napisal do mnie hallo, to ja jesmu tez hallo ale on juz nie odpowiedzial ale najgorsze jest to ze strasznie niewygodnie jest sie tu poruszac i w ogole jest strasznie nudno za bardzo mi sie to nie podoab. w ogole to ja w zyciu chyba tylko pare razy gralem w jakas gre komputerowa ma ktos jakies doswiadczenia z tym second world? to jest dosc slynne, podobno nawet panstwa tu zakladaja ambasady ale jak dla mnie to strasznie nudne

Gość dwdfergrtv
zalozyc profil jest chyba dosc latwo skoro mi sie udalo:) wpisalem w google frazę "second life" wyskoczyła stronka, był tam taki przycisk coś w rodzaju "create a free acount" lub coś w tym stylu no i robilem krok po kroku, podobnie się to robi jak przy zakladaniu maila

moze sie skusze za jakis czas. a swoja droga to troche dziwne. rozne instytucje i organizacje sie tam pchaja, mozna tez ponoc zarobic..tylko ciekawe jak?

Gość dwdfergrtv
no podobno mozna kupowac jakies wirtualne rzeczy za wirtualne pieniadze a te wirtualne rzeczy i pieniadze mozna komus odsprzedac za prawdziwe pieniadze. czyli mozna tam pomnazac majatek ale pewnie trzeba sie tam nasiedziec godzinami a poza tym to strasznie to jest niewygodne w obsludze. mam calkiem niezly komputer a to chodzi wolowato a poza tym tylko na tej jednej malel wyspie caly czas jestem, nie da sie przemiescic gdzie indziej. moze to dlatego ze mam darmowe konto, moze jak bym mial konto premium to bym wiecej mogl. ale wogole to mnie rozczarowuje. strata czasu i tyle, zaspokoilem ciekawosc i mi chyba wystarczy. moze jak to doparcują za jakies dziesiec lat to sprobuje znowu

Można zarobić tworząc elementy świata -stroje, przedmioty,animacje itd. Spróbuj się po prostu teleportować z wyspy do jakiejś innej lokacji, Użyj wbudowanej wyszukiwarki by znaleźć jakąś ciekawą lokację i udaj się tam :D Na razie gra jest bardzo uboga graficznie ale myśle, że o ile będzie się rozwijać to kiedyś moze to byc naprawde ciekawe. Taki matrix :)

a jakie masz łącze internetowe bo jeżeli wolne to super komputer nic tu nie pomoże. Pamiętaj, że wszystkie elementy świata muszą być ściągane z internetu, w przeciwieństwie do typowych mmo gdzie wszyskie dane masz juz u siebie na dysku a lacze sluzy tylko do przesylania danych na temat dzialan postaci.