Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaaaaa

zapomniany cilest.

Polecane posty

Gość askaaaaa

jakies 4 dni temu zapomnialam wziąć tabletki cilest ktora normalnie biore o godz 22. przypomnialam sobie nazajutrz w poludnie. poniewaz nie mam opakowania i ulotki stwierdzilam ze nie biore zapomnianej bo minelo 12 godzin a nastepna wezme prawidlowo o 22.tak tez zrobilam.ta zapomniana byla dziesiąta.nie wspolzylam wiec nie martwie sie o ciąze. moje pytanie jest jednak o to czy dobrze zrobilam ze nie wzielam tej zapomnianej bo ponoc na ulotce jest ze tolerancja jest 24 godzinna. prosze mile kobietki powiedzcie mi teraz czy dorze zrobilam. aha i oczywiscie co z ta 7 dniowa przerwa teraz. wydaje mi sie ze nie powinnam sie przejmowac i robic jak wszystko do tej pory czyli po skonczeniu zrobic 7 dni pauzy i nowe opakowanko a o tamtej zapomnianej zapomniec.... prosze o odpowiedzi. i z gory dziekuje

Gość regula jest taka
zapominasz jednej - nastepnego dnia bierzesz dwie zapominasz dwoch - dwa dni podrzad bierzesz po dwie zapominasz trzech - kontakt z ginem no nie wiem czy warto opierac sie na godzinach tzn np minelo 14 h a nie caly dzien itp :) pzdr

Gość askaaaaa
a dziekuje dziekuje bardzo :) heh tylko glupia jestem bo troche pozno napisalam a minelo juz z 4 dni . no ale coz.... pozdrawiam