Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniminka

Co sądzicie o sieci salonow optycznych Vision Express?

Polecane posty

Jak ksztaltuja sie ceny na tle konkurencji, czyli zwyklych malych zakladow optycznych, jaka jest obsluga i czy potrafia dobrac ksztalt oprawek do twarzy?

z okularami mam doczynienia od 7roku zycia (mam 21)w vision bylam prawie od samego poczatku i nie polecam.ceny za wysokie, promocje beznadziejne, bardzo maly wybor oprawek, czesto cos knoca. szczerze mowiac wybieram albo fielmana albo jakies male sklepy optyczne, bo maja duzo lepszy wybor, obsluge i towar niz vision. i taniej.w fielmanie oprawki zaczynaja sie nawet od kilkudziecieciu zlotych i to solidne, w vision 150 to minimum.nie zdazylo mi sie tez zeby w vision dobrze zrobili mi szkla, za kazdym razem przy nowych sa gory i doliny i trzeba poprawiac w nieskonczonosc.zdecydowanie odradzam.a jakie miasto?

jestem w Rzeszowa :-) troche poszukalam w necie i sporo osob narzeka na VE wiec chyba sobie poszukam po malych zakladach optycznych, nie znam sie kompletnie na okularach - wiele lat nosilam wylacznie szkla kontaktowe ale teraz chcialabym miec okulary, tak na \"po domu\" :-) jesli sie orientujesz - mam wade -5.0 D, czy mozna zrobic jakies nowoczesne szkla, zeby nie byly jak \"denko od szklanki\" i nie pomniejszaly oczu?

Gość nie polecam
bylam u nich na darmowym badaniu wzroku i przemila i sympatyczna Pani doktor zalecila okulary juz od razu...ale troche sie wstrzymalam...poszlam za pol roku do zwyklego okulisty do przychodni i moj wzrok jest jak w najlpeszym porzadku po dzis dzien...a bylo to trzy lata temu...naciagacze

mozna zrobic cienkie i koniecznie plastikowe bo sa lzejsze (antyrefleksy i inne pierdoly- oszczedzilabym sobie tego), ale z tego co kiedys gadalam z nimi to i tak beda zmniejszaly oczy...ja mam -11, chodze tylko w soczewkach, okulary mam stare i nic w nich nie widze, duuuzo slabsze, ale oczy pomniejszaja jak szlag niestety.