Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophie1993

Akcja zero wągrów

Polecane posty

Gość Sophie1993

Hej dziewczyny!Moim problemem sa wogry,które za żaden skarby nie chcą sie wyprowadzić z mojego nosa;/Wzsystkiego juz stosowałam nawet clean&clear zel na wągry,i nie pomogło

Gość tygryska.
też mam taki problem (może nie mój największy, ale miło jest mieć ładny nosek - a u mnie jeszcze fragment policzków) i powiem tak - parzy się herbatę, gorącymi 'szczurkami' okładasz nos, a potem wyciskasz... jest to rada od kilku kosmetyczek.. Jeszcze tego nie wypróbowałam (na razie usiłuję trochę się pomęczyć z wyciskaniem tego po gorącej kąpieli, jak jeszcze w łazience jest pełno gorącej pary)

Gość Sophie1993
Wystarczy zwykła herbata? Czy może rumianek,melisa itp.czasami mam wrazenei ze one sa przyspawane do mojego nosa:)

Gość tygryska.
zdania podzielone - jedni mówią, że nie ma różnicy, jaka herbata, a inni twierdzą, że koniecznie rumianek... więc chyba rumianek (skoro dla innych to bez różnicy :) )

Mnie rumianek jakoś uczula:o Znajoma z apteki mówiła mi o zielonej glince. Jej koleżanka sprowadziła to dla klientki i ta mówiła, że jak nałożyła ją na twarz, to normalnie czuła jak jej wyżera tę wągry:D Tubka maseczki wydajna i podobno jak się stosuje, ok. raz w tyg. to wągrów nie ma:D Minusem jest cena- ok. 50zł., ale dla pozbycia się tych świńst zrobię wszystko. Właśnie czekam na nazwę tego leku, bo znajoma nie pamiętała:D

Gość biała_czekolada
ostatnio tez założyłam taki post i dostałam odpowiedzi, żeby może spróbować płatków na nos nivea, są do kupienia na allegro i juz zamówiłam. narazie nie dostałam wiec nie mogę powiedzieć, czy są skuteczne, ale spróbować mozna :)

Gość Sophie1993
Dziki za cynk:) Kuleczka,nnie wiem czy masz duzo tych wągrów czy mało.

Gość Sophie1993
płatki na nos nivea?NIe słyszałam:)takie jak clearasil np? A to z zserii Young czy inne?

Gość Sophie1993
Matko!!Myslałam że mam wągry tylko na nosie.przed chwilka pzryjzałam sie twarzy i....rozprzestrzeniaja sie na policzki:/

Gość sss...
katrinne to daj znac jak bedziesz znala nazwe tej glinki!

Gość biała_czekolada
płatki nivea są tylko na allegro, bo wycofali produkcję w polsce i to kilka lat temu.

Gość Sophie1993
kurcze,to chamstwo. moje wagry sie przemieszzcaja;]

Nie mam tych wągrow duzo ale są,mam je na nosie. Mam tez te platki nivea ale wedlug mnie nie dzialaja:-( spróbuje tej herbaty,ale jak mam to zrobic? zaparzyć i przemywać nią nos? slyszalam tez ze mozna przemywac woda z sokiem z cytryny ale nie probowalam,raz wycisnelam sam sok z cytryny na wacik i przemylam tym nos to myslalam ze mi wypali skore wiec lepiej zmieszac z woda.

Gość mnbmv
ale własnoręczne wyciskanie wągrów może skończyć się znamieniem