Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k***

czy znacie testy paskowe Wondfo? potrzebna pomoc

Polecane posty

witam dziewczyny, dziękuję każdej z was, która choć zerknęła na ten topik, a jeszcze bardziej tym, które zdecyduję się na wyrażenie swojej opini ... ble ble ble to już było ... długo się staramy, @ jak w zegarku, w tym miesiącu @ powinnam dostać 26.08 i niema śladu, pobolewa mnie podbrzusze, zalewa mnie biały śluz, czuję cały czas \"gorączkę w sobie\" ... zamówiłam angielskie testy paskowe jak w temacie na Allegro - bo nie chciałam już łazić po aptekach, tym bardziej, że u mnie trzy na krzyż :( bałam się go zrobić, odwaliło mi wieczorem i wyszedł negatywny ... sama niewiem co o tym myśleć, po co ja te gówienka kupowałam ... :( negatyw to negatyw ... a może nie? macie może doświadczenie w tym temacie? pomocy ... już wolę, żeby mnie zalało niż czuć się tak jak się czuję i mieć świadomość, że nic z tego, niechce lecieć odrazu z d*** do ginekologa - pomocy ...

a spróbuj zrobić jutro z rana nasz polski test, np.bobo test albo pre-test. powinen już wyjść jeżeli zaciążyłaś, jeżeli jutro rano wyjdzie negatyw to ciąży nie ma, czyli że się spuźnia przez stres i chęć bycia w ciąży. ja mam podobny problem bo też dzisiaj zrobiłam test no ale ja mam 27 dc a mam 29-31 dniowe więc może za wcześnie bo wyszła kreska a obok druga ale blada, bardzo blada i pewnie też moja urojona...

kasiutka3 ... no jak u ciebie druga, choćby blada to w duszy można gratulować zastanawiam się czy te moje testy są wiarygodne?

Gość weronikanika
kasiutka, jesteś w ciąży. kreska może wyjść bardzo blada. powtórz jutro rano...

no chciałabym dziewczyny ale wątpię w to... muszę czekać kilka dni aż okres się spóźni, wtedy powtórze test i może już coś wyraźniejszego wyjdzie, ale boję się nastawiać bo wiecie jak to jest się rozczarować... K*** a na ulotkach co jest napisane? nie ma zamieszczonej info jaka jest czułość?

Ja szczerze mówiąc nie znam tej firmy, nigdy nie słyszałam o niej. Ja ten co robiłam miał 25mlU/mL .

niema ulotki bo są pakowane a takie folie na których jest opis po angielsku - jak wykonać i odczytać wynik ... niema nic o czułości

Te testy są dostępne również w Polsce. Jeśli data ważności jest ok to powinien być ok. Bo raczej marna szansa, że były źle przechowywane. Spróbuj zrobic jutro pojutrze, ale rano.

No ja też tak myślę, zrób sobie rano na spokojnie ale nie jutro tylko tak za dwa, trzy dni wtedy będziesz pewna, a jak test wyjdzie negatyw a okresu nie będzie to radzę Ci walnąć w kąt te testy i kupić nasze, zrobić odrazu i pewnie Ci wyjdzie( mam nadzieję że dwie tłuste krechy) Powodzenia i daj znać czy zaciążyłaś, może we dwie nam sie uda, jak tak to ja zakładam topik na kafeterii \"MAJ 2008\" :)

ja sumie nie mam jako takich objawów oprócz białego śluzu i bólu jednego sutka :/ No od wczoraj około godziny 17.00 mam zajebiste mdłości, ale trwają nie całą godzinkę i jest ok... tak jest od wczoraj... nie wiem co myśleć czas, mnie dobija... jak trzymam rękę przy brodzie podpartą to mi pachnie niemowlakiem.... schizy mam że szok...

kasiutka3 - byłoby ekstra, ale po tym teście zapał mi opadł, cały cykl na luzie, szalałam, nie myślałam, zaczęło się 27 sierpnia jak @ nie przyszedł 26-go ... i smutno mi, bo wydaje mi się że coś złego może dziać się w moim organiźmie ... ale za ciebie 3mam kciuki

Dupa Jasiu nic się nie dzieje z Twoim organizmem, nic się nie martw bo pewnie przez ciągłe myślenie się spoźnia, wiem sama po sobie. dzisiaj też powinnam dostać, biorąc pod uwagę najkrótszy cykl, także ja też schizuje, naprawdę Cię rozumię..Tymbardziej że to mój pierwszy cykl starań, rzadko kiedy się zaskoczy za pierwszym razem... ale ja obstawiam że z tymi testami coś nie tak...

kasiutka3 ja niestety już prawie 3 lata :( przeszłam szereg badań itd i niby wszystko ok z nami :( w tym miesiącu powiedziałam sobie NIE - olej temat babo - i tak zrobiłam, a teraz boję się, że przez ten luz \"nakrzaniłam\" sobie w organiźmie a to link do tych testów: http://www.allegro.pl/item228868299_test_ciazowy.html

no czułośc jest taka sama jak mojego... hmmm wiesz, mówią że właśnie jak po jakimś czasie starań powie się sobie \"dość, olewam to, trudno nie ma dzidzi nie jest mi pisane\" itd to najczęściej wtedy się zaciąża, ale ja tak nie potrafię bo mimo że tu gadam że mam to w nosie itd to i tak w głębi serca coś mi mówi: o Boże jak ja pragnę tego dziecka\" ... tak to już jest, jak się nie chce to się ma, jak się chce to nie można...:(

Gość zna ktoś
fajna cena, ale czy warto?

K*** ja bym tam uwierzyła naturze ..... u mnie tez zawsze @ jak w zegraku gdy spzoniła sie trzy dni juz wiedziałm co jest 5.test to uwiarygodnił ;) 😘🌻3mam kciuki :)