Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22536363

Since pod oczami prosze o rade

Polecane posty

Gość 22536363

Hej.Mam problem,otoz mam strasznie since pod oczami ,dzien w dzien,Eh nie mam juz sily:(:(Nie mam kiedy sie wyspac to jest jedna z przyczyn a wie ktos moze jakie moga byc inne powody??

Gość lornetka
ja mam zawsze sińce, nawet jak sie wyspie. codziennie muszę je upudrować

nic nie pomaga, taka uroda lub jakaś ukryta choroba, ale Ciebie tylko niewyspanie. Korektorem można tuszować, ale to wysusza skórę pod oczami:)

A skąd się to zakwaszenie bierze?Jem to samo, co reszta rodziny, a oczy podkrążone mam tylko ja. Z resztą mam tak od urodzenia

Taaaa, jako niemowlę i małe dziecko też pewnie paliłam, kawę piłam i się czekoladą i mięsem zajadałam. Wierz mi niektórzy po prostu tak mają:)

Ja nie twierdzę, że ja zdrowa jestem, bo tego nie wiem, ale moja mama podkrążonych oczu nie ma i twierdzi, że nigdy nie miała, więc jakim cudem mogę mieć to po niej? Nawet jeśli tą kwasowość by mi w trakcie ciąży przekazała, to potem przecież jadłam to co inne noworodki i niemowlęta (piszę o tych nie karmionych piersią, bo ja nie byłam) - mleczka i kaszki. A zresztą to nie trzymałoby się przez całe życie, gdyby to od diety zależało, bo przecież w ciągu życia dieta się zmienia:)