Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudzikowa

Ja jestem ruda mąż jest rudy a syn jest blondynem

Polecane posty

Gość rudzikowa

Przez to mąż ciągle robi mi aluzje typu "czy on jest na pewno mój" itd. :-o To przykre. Znacie jakiś sposób na udowodnienie ojcostwa na 100 % ?

Gość rudzikowa
Ta, to pewnie kosztuje fortune :P Nie ma czegoś tańszego?

A ile lat ma syn? Czy któreś z Waszych rodziców lub dziedków było naturalnym blondynem?

Gość rudzikowa
Syn ma 4 lata, u mnie nikt nie był blondynem, u męza chyba dziadek od strony ojca był blondynem, ale nie jestem pewna.

Gość myslę że facet ma żonę
jakie macie grupy krwi?

Gość wow rox
Zamaist sie cieszyc ze dziecko nie bedzie mialo zniszczonego zycia to jeszcze narzeka....O ile u kobiet to jakos przechodzi rudy facet ma przejebane w zyciu.......

Gość ty jestes tragedia ...
No ale komu chcesz udowadniac ze dziecko jest Wasze ? Głupim ludziom ? Co będziesz latać z karteczką z laboratorium DNA i pokazywać wszystkim, ze Wasz synek jest Wasz :D

Gość kiedys blondyn
Spokojna głowa :( ja mialem wlosy jasne jak aniol a teraz mam dwadziescia kilka lat i robie sie rudy :( zarost dluzszy to rudy jest..wlosy ni to blond ni to rudy.... zalamac sie idzie....Kazdy dobry kolor byle nie rudy

Gość ty jestes tragedia ...
No i będzie miał naturalnie łatwiej w zyciu ... Oczywiśćie rudzielcy znajdują sobie parterki na cale zycie ... Jednak mają to utrudnione - tak jak faceci niscy czy grubi :(

oj rany, znam małżeństwo, gdzie obydwoje są rudzi a obydwie córki sa blonydnki. i jakoś żyją. a co dopiero u mnie - wszyscy ciemni w rodzinie, a ja blondynka. obydwoje rodzice oczy niebieskie, a mi się zrobiły zielone. ale ojciec pretensji wnosić nie może, bo patrząc na zdjęcia jego matki z czasów, kiedy miała ok. 20 lat to wypisz wymaluj ja. z tym, że ona była szatynką. ale któryś tam dziadek czy pradziadek był rudy i pewnie z tego miszmaszu wylazło takie coś jak ja ;)

Gość kiedys blondyn
moze go jeszcze spotkac co mnie i klapaw okresie kiedy najbardziej nam zalezy by jakos wygladac mi wlosy zrobily sie rude...a Ojciec ciemny brunet a mama blondynka....to ja moge czuc sie oszukany przez los

daj spokoj, takie sprawy jak wlosy oczy to sprawa dziedziczenia nwet sprzed kilku pokolen . moj syn ma oczy zielone a ja piwne maz niebieskie ja mam wlosy proste maz tez a syn kedziory jak u baranka i co dziwne badz nie nie jest podobny do zadnego z nas :D:D

Gość rudzikowa
Po prostu chce, żeby męża upewnić, ze to jego dziecko, i żeby przestał robić głupie aluzje. Ktoś sie pytał jaką mamy grupe krwi - ja mam A, mąż 0. Mnie tez dokuczano w dzieciństwie, nazywano mnie rudzielcem a jakoś żyje :P

Gość współczuje rudym
:(

Gość kobito
jakiego ty masz faceta skoro takie aluzje ci snuje , przeciez on ci ublirza . Co z uroda do kogo jest syn podobny?

Gość rudzikowa
"jakiego ty masz faceta skoro takie aluzje ci snuje " Kochanego ;) Ja bywam gorsza :D Ale te aluzje sa naprawde przykre :-o "Co z uroda do kogo jest syn podobny?" Do mnie, do męża właśnie ani troche. :-o

Gość bywasz gorsza czli co robisz
??

Gość a dziecko jaką ma grupę
krwi?

Gość rudzielce rudzielce
hehehehehe :D

Gość rudzikowa
Dziecko ma A.

ojej.. ale macie problem... Moja mam ma czarne łosy, mój tata ma czarne włosy, a mój brat i ja - jasy blond.... i co? zdarza się tak..

Gość testy DNA nie sa
az tak tragicznie drogie, poszperaj ceny w necie

Gość testy DNA nie sa
no dobra sa drogie:O

Gość BeznadzieejnaosobaZałamanaSzko
ale rudy włos ow kolor to cecha dominujaca czy recesywna ? :o

Gość rudzikowa
są drogie 1,5 tyś złotych :-o Mur i betonica, gdyby twój ojciec Ci ględził "Czy ty na pewno jesteś moja?" to byś mnie zrozumiała :P

Gość rudzikowa
Może i recesywna, ale chyba z dwóch rudzielców powinien powstać rudzielec, nie?

Gość testy DNA nie sa
a poza tym cecha koloru wlosow nie dziedziczy sie wg praw mendla (czyli alell dominacy-recesywny), tylko jest cecha wielogenowa, czyli na kolor wlosow ma wplyw wiele genow i nie mozna powiedziec jaki kolor wlosow bedzie mial potomek analizujac wylacznie kolor wlosow rodzicow! (zwlaszcza ze zapewne matka farbowana). ile razy juz o tym pisalam ? :O

Gość oj durna kobieto
a jak z dwóch blondynów wychodzi rudy, ja już dawno rozwiodłabym się z tym Twoim mężulkiem.