Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Wilkinson

kończy się lato, czas pomyśleć o Sylwestrze

Polecane posty

Co roku o Sylwestrze przypominałam sobie tuż przed Świętami, a wtedy, już trzeba było się nieźle nagimnastykować, żeby znaleźć jeszcze gdzieś wolne miejsce. Nauczona doświadczeniem już teraz o tym myślę i zastanawiam się co wybrać, jakiś lokal, prywatkę, czy może zarezerwować jakiś domek campingowy? A wy myślicie już o Sylwestrze? Gdzie się wybieracie? Jak powitacie 2008 rok? 🌻 🌻 kwiat]

W tym roku z Łysym i znajomymi jedziemy do domu moich rodziców w Szwajcarii. Mam nadzieję, że będzie równie miło jak w latach ubiegłych. Jeśli nie lubisz bardzo uroczystych balów, to proponuję domek campingowy - będzie luźno, spokojnie, bez przesadnej elegancji i nadmiernej kontroli.

Właśnie w zeszłym roku udało mi sie wynająć taki domek campingowy. Udało się cudem, bo była już w połowa grudnia. Było suuuuper! ale może tym razem spróbować czegoś innego?

Gość Lady Wiilkinson
Kurcze zabawa byla niezla ale zdarlam sobie cale obcasy w nowiutkich bialych kozaczkach z allegro, w tym roku chce sobie za to kupic złote. No i wiecie taki kamping jest troche za maly na harce, no wiecie o co chodzi ;)

świetny podszyw, :D tylko nie wszystko się zgadza, na kozaczki było stanowczo za ciepło, nawet takie białe i z allegro :D Miałam bardzo wysokie, czarne szpileczki, Jednak trochę za wysokie jak na całonocne tańce. W tym roku też będą czarne, tylko trochę niższe. :P

Gość Wszystko jest tu grubymi nićmi
szyte

ja pewnie w domu, standardowo nie lubię bardzo Sylwestra i tej całej tandetnej oprawy tego dnia ( a także pijackiej oprawy)