Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

co robic ? jechac?

Polecane posty

witam , mam problem otoz jestem w zwiazku na odleglosc i niedlugo mialam zamiar jechac na taka duza impreze tylko ze bez niego. I jak on sie o tym dowiedzial to powiedzial ze jak pojade to ze mna zerwie? powiedzie co mam robic??

Gość gość
Sprobuj mu wytłumaczyć podając racjonalne powody, dla ktorych chcesz jechać, że to dla Ciebie ważne i takie tam...generalnie musisz go przekonać, że to absolutnie nic złego i że nie podoba Ci sie, że wprowadza Ci jakieś zakazy. Jeśli to nie poskutkuje to jedz, ale jemu nic nie mów.Z doświadczenia Ci powiem, że cięzko żyć z facetem, ktory wprowadza jakieś irracjonalne zakazy i ogranicza wolność:o Na dłuższą mete bez postawienia na swoim bedzie to dla Ciebie nie do wytrzymania.

ale do niego nic nie dociera. Nawet nie podal mi konkretego powodu dlaczego nie moge jechac... To co jechac czu zostac ??

Gość kuluś
Przyjedz do mnie

Gość gość
To chyba dość strategiczna decyzja dla Ciebie, wiec na pewno nie bede tu wyrocznią. Ja bym pojechała, bo nie znosze zakazów.......ale jeśli jego grozby mogą zostać spełnione, to bym chyba mi nic nie mówiła;)