Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semantis

wszyscy chca sie dzisiaj zabijac a ja sobie pije

Polecane posty

szalona, my chyba juz kiedys razem pilysmy ;-) nie jestem pewna bo jestem sporadycznie na forum ale cos mi sie kojarzy ;-)

Nie wszyscy,nie wszyscy,bo ja nie chce się zabijać.A pić to mi się chce ale herbaty hehe

poza tym od jutra biore sie za mycie okien - to ni mam czasu na zabicie sie... a jeszcze jutro pierogi pyszne gotuje... to szkoda byloby sie zabic i ich nie skosztowac...a farsz pyszotka jest :)

no i cale szczesciem, ze nie wszyscy!! z kim bym pila gdyby sie wszyscy pozabijali?? ;-) katjen25, co dobrego pijesz??

KATjen25 mnie nakręciła na barszcz i krokiety i teraz tutaj przyszła kusić. Sio, siło zła! :D Wódkę z sokiem żurawinowym proszę. Ewentualnie czerwone wino wytrawne.

az sie głodna zrobilam jak zobaczylam wpis o tych pierożkach mm:D nie ma to jak zakąska:D

marzenna, podlaczam sie :-) a co do jedzenia to ja moge pizza poczestowac, domowej roboty ;-)

bo farszu miesnego miche dostalam i zrobilam krokiety, pierozki...normalnie zoskagosposka ;) a wieczorem trza zalac farsz... :)

semantis, kocham domowa pizze ! tylko bez owocow morza, czyli rodzimych winniczkow ;)

o niet...sledzia nigdy nie probowalam...i chyba nie sprobuje... Chyba ze ktos mnie, konkretnie, przekona... :D

Gość Bo koniec sierpnia jest ...
... kończą się wakacje ... Można się tylko albo zabić, albo zapić. Ja tam wolę to drugie ... Ale mi się we łbie kręci ... 😭

dziewczyny, w mojej pizzy sa pieczarki, ser, szynka, cebylka, papryka i kukurydza i oliwki, moze byc? ;-)

hellishbloodystorm, no ja nie wiem, o co chodzi z tym blyszczeniem, ale juz Cie lubie za Twoj nick ;)

o qrde, semantis, przesadzilas... :) to musi byc smaczniasta ta pizzza/domowka... teraz to zaslinie biurko dopiero... :)

to ja się mogę lodem podzielić (takim na patyku, zbereźnice :P ) katjen25 - nie sugeruj się, bo marny psycholog będzie z ciebie, jak LAPTOP zupełnie :D dobra, dziewuszki, każda łapie, co tam ma pod ręką, i pijemy/wcinamy za uroki kafe :D

ja do wódki to uwielbiam rybę, śledzie, koreczki i takie małe rybki bardzo słone co nie wiem jak napisać

hellishbloodystorm, czekaj, czekaj, cos czytalam a\'propos LAPTOPA, musze poszukac ;-) ale i tak Twoje zdrowie ;-)