Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

semantis

wszyscy chca sie dzisiaj zabijac a ja sobie pije

Polecane posty

hellishbloodystorm to mnie też kiedyś ujęła za serce.🌻 zdrowie nasze!

sementis -tylko wódka w czystej postaci. od wina choruję, za piwem nie przepadam, po drinkach mam kaca. ale jest jeden wyjątek -białe martini z tonikiem. no i gin. i whiskacze i koniak. hm jest dużo wyjątków :D

hellishbloodystorm, dobrze, sugerowac sie nie bede, ale i psychologiem nie zamierzam zostac... :)

marzenna, mowiac wyjatki mialam na mysli twoje rybki ;-) alkohole to ja chyba wszystkie trawie... no coz, alkoholizm nie wybiera ;-)

musialabym poczytac od poczatku a nie chce mi sie tak jak w temacie, wszyscy nagle chca sie zabijac...

semantis - generalnie wiedz, że ja to chcę tylko błyszczeć i wysilam się na oryginalność. acha, i jestem \"tą z długim nickiem\", całe zło świata to ja. lubisz mnie? :classic_cool: :D:D:D:D:D:D

hellishbloodystorm, przeczytalam tylko druga strone i mam dosc... ona jest jakas nawiedzona??

o cholera, a ja sie dzisiaj dowiedzialam, ze to ja jestem ta podloscia i zlem chodzacym...ufff... ;)

hellishbloodystorm, e tam lubie, nie rozumiesz biednej dziewczyny, ktora pisze do nas ostatkiem sil i liczy na pomoc a ty traktujesz to lekcewazaco!! jak mozesz!! wstydz sie!!

Gość Pulp Fiction111
a czemu wszyscy chcą sie dzisiaj zabijac.....