Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia s

straciłam wszystko

Polecane posty

Gość Basia s
życzę żeby Wam się nic takiego nie przytrafiło. Nigdy nie myslałam że może mnie coś takiego spotkac, a stało się inaczej. Wtedy się niestety nie myśli, chcesz tego i tyle. Rano jak się obudziłam i zobaczyłam gościa obok siebie myślałam że zwariuje. A widok nie zostawiał złudzeń niestety.

Gość szkoda mi Cie
a ile masz lat?..moze wez daj sobie spokój-poszukaj innego i jemu daj poszukac..a wpierw sie wyszalej i posmakuj zanim zaczniesz czerpac z jendego kielichac ślub pooowazna sprawa..bardzooo

a ja co jakis czas robię to nałogowo i za każdym razem muszę to odchorowywać. żegnam

Gość Basia s
Ja mam 27 lat, on 32 lata jesteśmy 9 lat razem

Gość szkoda mi Cie
powiem tak-nigdy nie jestem w takim stanie zeby lądowac z innym pozatym skupiam sie na czyms innym-na zabawie...w innym wymiarze ciało mnie wtedy nieinteresuje ani moje ani innych w sensie kobiecosci i męskosci..od strony sexu jedynie receptory sie wyostrzają w tym temacie jak widze TEGO SWOJEGO JEDNEGO

tak marzene zegnamy. dosc amoralnosci mamy w temacie topiku.

Gość szkoda mi Cie
w sensie jak jestem na imprezie-to zeby odreagowac cały stres po tygodniu zasuwania w pracy

Gość GóraDółGóra
hm. idź spać Basia, tylko najpierw sprawdź czy żadnego szefa nie ma w pokoju :P

chcialas powiedziec bylismy 9 lat razem? hehe..

Gość szkoda mi Cie
uuuu 29..wiec od 18 roku zycia jestes z nim..wiesz czesto niestety tak bywa..

Gość szkoda mi Cie
27-to młody rocznik -80..? wydaje mi sie ze ten rocznik nadal jak nastolatki..a tu większosc śluby..dzieci:| moze ja tez pomyśle:P ale to nie ten wątek chyba

Gość Basia s
najbardziej boję się teraz żeby nic nie wygadał żonie, bo ja sobie może jakoś poradze. Tylko po co mają cirpiec niewinne osoby. Szkoda mi tego dziecka. Ja już swoje usłyszałam, tylko niech nikogo nie krzywdzi.

Gość wionio
Nie słuchaj tych rad o zostawaniu i marnowaniu życia komuś a co to ten twój man taki doskonały jest💤 podobnie tych tego typu że to nie ten i innego badziewia:O wiesz, ze zrobiłaś źle więc postaraj się by było dobrze niech facet zobaczy ze zauważyłaś swój błąd, ale bez przesady nie poniżaj się za bardzo bo wzbudzisz w nim jeszcze większą chęć zemsty. Pogadaj z nim szczerze jak nie da rady to daj na wsztrzyamnie po kilku dniach powinno mu przejść a jak nie przejdzie...no cóż...

Gość chrumka
a wczesnie ci sie to nie zdarzylo? napewno wczesniej bywalas pijana? to czemu akurat wtedy????

Gość chrumka
mysle ze musisz przeczekac niech emocje troszke opadna a wtedy samo wszytsko sie rozwiaze

Gość Basia s
Dzięki wionio, tek właśnie robię nie poniżam się. Ja go nie sprawdzam mówi że jest na służbie, to mu wierzę a skąd mogę wiedziec co robi. Tym bardziej że byłam naprawdę dobrze pijana.

przeciez w tym Twoim przygranicznym miasteczku wszyscy juz o tym wiedza! ups na miejscu nazyczonego poprosil bym o przeniesienie. a nawet rozwazyl bym operacje plastyczna:)

Gość wionio
czy tu są niewinne osoby to ja wątpie. A chciałabyś znaleźć się na miejscu żony tego szefa;) i żyć z tak skrzętnie ukrywaną tajemnicą przecież ją też to dotyczy bo jej mąż kutasi sobie na boku.

Gość GóraDółGóra
o tak Basiu teraz zastanów się moze on też zdradzał. żal. nie ma to jak 'obrócenie kota ogonem' :P a może to jego wina że ktoś inny cię bzyknął^^ :D

Gość Basia s
No dobra ale niech się sama dowie, nie interesuje jej gdzie bywa jej mąż całe nocki. Nie zniosłabym że to przeze mnie.

Gość wionio
są dużo gorsze kobiety to tylko zdrada pojedyncza. A co mają powiedzieć faceci żyjący w małżeństwie czy w związkach z kobietami które nie zdradzają a są żmijami czy nie dają im tyłka albo manipulują nimi. Pewnie niejeden wolał by kobietę która zdradziła ale zrozumiała i jest normalna. Sama mówisz że pracujesz, jesteś pewnie atrakcyjna, dbasz o swojego faceta nie ma się czego wstydzić czasu nie cofniesz. Przeproś go raz jakoś czule może zapłacz jakoś sztucznie ale nie rób tego za często bo można tak kogoś doprowadzić do pasji.

Gość GóraDółGóra
wionio ! brawo ! "zapłacz sztucznie" - gratuluję rozumu.

Gość wionio
Trudno stało się przez ciebie jak się wyda to się wyda to nie znowu jakiś wstyd za miesiąc i tak wszyscy o tym zapomną. Wyluzuj się i zadbaj by do tego nie dochodziło więcej bo czyste sumienie jest bezcenne uwierz mi. Nie warto zdradzać bez wyraźnej przyczyny.

Gość Basia s
Wiesz chciałabym żeby było jak dawniej, bo jak ma mi do końca życia wypominac to ja dziękuję. Mam nadzieję że mi wybaczy i będzie Ok.

Gość wionio
a czy ten facet tak pojedynczo sobie zakutasił tyko ciebie nie wiesz. Może on to robi dla sportu.

tak zaplacz sztucznie i powiedz ze juz wiecej nie bedziesz. na pewno podziala bo w sumie czemu mialby Ci nie uwierzyc.

Gość Basia s
Niestety myślę że on tak ma. Tym gorzej

Gość GóraDółGóra
rc :D piątka^^

Gość wionio
Postaw sprawę jasno sama wiesz kim jesteś jakie masz plusy jako osoba a jakie minusy. Twój facet też pewnie nie ejstem bradem pittem wzbudź w nim racjonalność powiedz że pasujecie do siebie i nie warto zaprzepaszczać tego czasu razem spędzonego. Wywołaj w nim uczucie tego że nie znajdzie sobie lepszej. Ale nie unoś się zbytnio dumą przynajmniej na razie.

Gość Basia s
Jaką dumą, jest mi wstyd i boję się żeby z zawiści nie nagadał na mnie wszystkim bo wtedy to już kaplica.