Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferrera

ZABIJA we mnie kobietę...

Polecane posty

Gość ferrera

Nie wiem, od czego zacząć...Trudno się pisze, mając smutek w sercu... Poznaliśmy się na imprezie i od tamtego czasu przestałam widzieć świat poza nim. Później szybki ślub z milości i spokojne życie. 2 lata po ślubie urodziłam córeczkę (ma ponad 2mce). Do pewnego momentu wszystko bylo ok, ale potem zauważyłam u niego cechy, jakich przedtem nie ujawniał. Jest okropnie skąpy i na wszystko skąpi mi grosza. Fakt, nie mamy kupy kasy, ale nie jest na tyle źle, żebym nie mogła sobie kupić ciucha za 30zł! Rzuca się o każdy mój zakup ciuchowy lub kosmetyk. Dzięki niemu przestałam kupować babskie pisma, no bo po co? Masz internet!-to jego odp. Gdy bylam w ciąży wypadlam zupelnie z obiegu-kupilam sobie tylko kilka ciążowych rzeczy i wcale nie interesowalam sie normalnymi ciuchami. Dopiero 2mce po porodzie kupilam trochę fajnych rzeczy, za ktore oczywiscie dostalam od niego ochrzan :( Doszlo juz do tego, że wcale nie chce mi sie dbać o siebie, bo albo zrobi mi awanturę, że wywalam pieniądze, albo w najlepszym wypadku nawet nie zauważy...W jego oczach czuję się nieatrakcyjna, bo wcale nie prawi mi komplementów, nigdy nie mówi, że ładnie wyglądam :( A ja jestem do cholery KOBIETĄ i tego potrzebuję, zwlaszcza od niego! Aha, jedyny "komplement" jaki od niego slyszę to: "Odstawilas sie jak szczur na otwarcie kanału". Ehh.... Dzisiaj bylismy u fotografa zamówic zdjecia na chrzest dla malutkiej. Obslugiwal nas fotograf, z ktorym trochę sie znam, bo wielokrotnie robilam tam zdjęcia. Facet zawsze byl dla mnie przemily, kiedys nawet zaproponowal mi prywatną sesję fotograficzną, bo zawsz podobaly mu sie zdjecia z moim udzialem :P I tym razem zaczął mi sypac komplementy, że swietnie wyglądam, że po ciaży jeszcze ładniejsza itp. Zrobilo mi sie tak niesamowiceie milo, że hej! :) Nie slyszalam juz takich slow od mężyczyzny od dłuuuuugiego czasu: "Ma pan śliczną żonę", "Za tą urodę damy jakis upust cenowy" itp. Wiem, wiem, pewnie gada tak co drugiej ładniejszej klientce, ale czemu parę lat temu proponowal mi zrobienie darmowych profesjonalnych zdjęć? Na dodatek zaprosil nas do studia i zrobil nam darmowe zdjęcie :) A wracając do zachowania męża u tego fotografa to na jego teksty :"Ma pan sliczną żonę" odpowiedzial tylko "Wiem, wiem". On mnie wogóle nie dowartosciowuje. To przez niego czuję sie nieatrakcyjna, chociaz w głębi duszy wiem, że tak nie jest, bo często inni faceci okazują mi zainteresowanie. Czy ja mam zacząć wzbudzac w nim zazdrość, żeby sie wreszcie ocknął?

Gość dupek jakis
:o współczuję Ci ,miejmy nadzieje że się wporę chłop ocknie bo chyba za bardzo sie wczuwa i niepotrzebnie sieje panike

Gość ferrera
Nie zrozumcie mnie źle, ja nie jestem kobietą, ktorej tylko ciuszki i blyskotki w glowie. Ale chcialabym poczuc, ze jestem dla niego atrakcyjna, że szaleje za mną, ze jest ciutkę zazdrosny...A tego nie ma wogóle w moim małżeństwie. Przez jego zachowanie zaczęłam się zastanawiac, czy to aby na pewno ten mężczyzna...?

Gość wionio
skróć to do dwóch zdań bo nie chce mi się czytać💤

Gość to nie czytaj wiośku
nikt ci gnata do bańki nie przystawia :o

Gość wionio
dobra przeczytałem 😡 no cóż twój facet lubi gierki pewnie boi się że zarzucisz mu że jest za dobry. Wielu facetów tak ma sa bardzo dobrzy początkowo a dziewczyny często nie najlepsze a nawet te z tych gorszych rzucają ich z powodu "jesteś za dobry". Taki jeden z drugim nauczony za młodu nie ma ochoty by to się powtórzyło no i swojej żonie/dziewczynie dawkuje dobroć. No chyba że trafił ci się wredny typ rozkłada się to ino równomiernie troche jest dobrych, troche jest dobrych ale udających niedobrych czasem i troche prawdziwych dziadów. Powiem ci żenajłatwiej to sprawdzić kiedy facet zaufa tobie i będzie wiedział że okazując sowje słabości nie przejedzie się na tobie. Jeśli dobroć się nie pojawi zapytaj się jego otwarcie czemu tak się dzieje i że tego potrzebujesz a jak nie to wzbudź w nim zazdrość.

Gość terety
a ja ma zupelnie odwrotnie, chce kupowac rozne rzeczy, mowie komplementy, a ona sie zlosci, ze niepotrzebnie chce wydawac na nia kase, i nie bardzo wierzy w moje slowa, ze mi sie tak bardzo podoba. mysli moze, ze sie z niej nabijam. jestem tez zalamany, chcialbym sprawiac jej radosc, a tak na prawde jezeli ona nie uwierzy w siebie i w to co mowie, to chyba nie wytrzymam .

Gość wionio
terety----> znany przypadek uważaj by za bardzo w siebie nie uwierzyła bo będziesz nagle ten za dobry. Ile trwa wasz związek?

Gość terety
i jak tu dogodzic kobiecie? mam potrzebe robic jej duzo zdjec, bo jest jakims natchnieniem, a ona sie pyta mnie: po ci mi te zdjecia.

Gość terety
tez sie tego boje, 6 mcy

Gość wionio
Widzę że dopiero oswajasz tę dziewczyne pewnie jesteś jej pierwszym albo drugim facetem. A macie sex, dotyka ci penisa choćby ręką? To w gruncie rzeczy istotne.

Gość bulka z makiem
Terety - wg mnie nie powinienes robic z tego problemu... wiele kobiet marzy o takim mezczyznie jak Ty

Gość terety
nie mysl, ze masz tu doczynienia z podfruwajka, te rzeczy kazde z nas ma juz dawno za soba.

Gość wionio
"Terety - wg mnie nie powinienes robic z tego problemu... wiele kobiet marzy o takim mezczyznie jak Ty" muaahha nie daj się nabrać by cię w ciemno nie zrobiła. Nie poświęcaj dla niej wszystkiego jak to się w tym szczeniackim wieku myśli. Bądź cierpliwy ale i uwazny czy sprawy toczą się aby napewno jak to sobie wyobrażasz.

Gość bulka z makiem
a Tobie Ferrera bardzo wspolczuje... mysle ze tylko szczera rozmowa z mezem moze tu pomoc powodzenia!

Gość terety
ja zarabiam duzo wicej niz ona, po za tym nie przywiazuje wagi do kasy, lubie ja wydawac, zeby zadowalac innych. wiem, ze taka sytuacja moze krepowac, ale nie kupuje jej drogich prezentow, chcialbym po prostu pojsc na zakupy i zaplacic, jesli jej sie cos spodoba. chcialbym, zeby sie cieszyla, nie wiem jak ja przekonac.

Gość bulka z makiem
Wionio - moim zdaniem kazda kobieta, ktora widzialaby ze jej ukochany angazuje sie tak bardzo jak terety w zwiazek, bylaby szczesliwa i chciala odwzajemnic jego uczucia, pokazac ze jej tez zalezy, ze jest jej z nim dobrze i chce aby nadal tak bylo!

Gość bulka z makiem
Terety - z tymi prezentami to akurat rozumiem Twoja dziewczyne. Mnie tez trudno przyjmowac prezenty od mojego chlopaka. Nie chce zeby tracil na mnie pieniadze, na ktore ciezko pracowal, mimo ze wiem ile znaczy dla niego moja radosc z tego co od niego dostaje.

Gość wionio
bulka z makiem-----> uwierz mi nie każda;) jest też typ kobiet które zgrabnie to wykorzystają one nie mogą miec za dobrze. Ja keidys od swojej usłyszałem że ona potrzebuje skurwysyna który będzie ją bił. Może tylko ja takiego pecha mam:D

Gość terety
na moja dziewczyne bardzo trudno cos znalezc, bo ma nietypowa budowe, wiec chcialbym cokolwiek poszukac. ale ona sie prawie od razu obraza, jak wychodze z taka propozycja. moze sie przyzwyczaje.

Gość bulka z makiem
czasami slyszy sie teorie, ze jak facet sie "za bardzo" stara to dziewczynie przestaje zalezec, a to wale tak nie jest... Kobiety argumentuja rozstanie "bo byles za dobry" gdy facet jest malo meski, takie cieple kluchy z niego - kochany, nie chca go skrzywdzic, ale moga mu zaproponowac jedynie przyjazn

Gość bulka z makiem
a to wcale tak nie jest - mialo byc;) literowka...

Gość wionio
Troche za bardzo szalejesz kobiety nie lubią takiego zachowania bo wprawiasz ją w zakłopotanie. Pozwól jej samej decydować o sobie. Jak będziesz cierpliwy to uwierzy w swoje atuty ale uważaj bys nie podzielił losu wielu za dobrych. Jeśli to wporządku dziewczyna to pozwól jej po prostu żyć i zajmuj się sobą.

Gość bulka z makiem
Wionio - musiales trafic na jakas wyjatkowo hardcorowa kobietke;) chyba lepiej ze dowiedziales sie o jej upodobaniach wczesniej ;)

Gość wionio
Jest za dobry bo jest za dobry ja za młodu też taki byłem ale w pore oprzytomniałem i takiej kobiecie podziękowałem z tej mojej wcześniejszej opowieści a co niech nie ma satysfakcji za to ja miałem:classic_cool:. Taki właśnie jest autor topicu lub do takiego stanu zmierza najwazniejsze byś sam był wporzo bo kobieta się zająć soba potrafi nie bój się;) okazuj jej uczucie ale nie zamęcz tym swoim uwielbieniem

Gość wionio
teraz to wspominam z sentymentem co tu dużo mówić głupi i nie opieżony byłem. Dziewczyna średnio ciekawa a ja się strasznie wydurniałem jak to szczeniak myślałem wtedy że dla sowjej kobiety być bardzo dobrym to najlepsze co może być. Poswięciłem się strasznie i zdrowo mnie wtedy zajechała ale ostatnie słowo należało do mnie, nie dałem rady i dałem jej kopniaczka w dupke:D

Gość bulka z makiem
dokladnie - nie mozna przesadzac w zadna strone:) dobrej nocy panowie;) na mnie juz czas

Gość wionio
na mnie też. Tylko rączki grzecznie na kołderce dziecinko;):D

zaciekawil mnie ten nietypowy ksztalt.. kobieta kula? gruszka? czy jak? moze tu nie ma co uwielbiac tylko ewakuowac sie trzeba?