Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coco Czoko

Jak dlugo znaliscie swoich facetow....zanim

Polecane posty

Gość Coco Czoko

...poszlyscie z nimi do łozka? :) miesiac tydzien dwa rok? kiedy ??????

Gość 1 miesiąc
i nie żałuje tego

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2 lata szkolnej przyjaźni, rok w związku i dopiero

Gość morwa12
Ten pierwszy raz , to pół roku .

Gość Coco Czoko
bo poznalam kogos tydzien temu i n zaczyna mnie calowac dotykac .... no a dlugo tak sie nie da bez sexu Z drugiej strony nie chce wyjsc na dziwke :) nie wiem moze mu powiedziec zeby przystopowal bo cala sie trzese jak mnie dotyka caluje mam ochote sie na niego rzucic:)

Gość Coco Czoko
aha i jeszzce mi powiedzial ze traktuje mnie powaznie bo od momentu kiedy mnie zobaczyl wiedzial ze jestem ta jedyna na cale zycie ale kurcze jak mu wierzyc :) i dodal jezeli chcesz mozemy sie kochac nawet za 2 lata .... co o tym myslec:(

Gość Beatrycze*
rok znajomosci, w tym 8 miesięcy flirtu...po 4 miesiącach związku po raz 1 sie kochalismy

Gość Coco Czoko
ale jak sie pochamowac? no przeciez czulosc jest od samego pocztku pocalunki ,dotyk.... kurde jak nie wybuchnac ...:(

Gość Coco Czoko
jestesmy juz razem,,...chcemy sprobowac ...w sumie to go znam jakis miesiac ...widzialam go na koncertach ale rozmwiamy od 1,5 tyg:(

Gość Coco Czoko
swoja droga same pomaranczowe nicki.... jednorazowe ha ha no tak ja tez jestem tu na cefe pod stalym nickiem ale jezeli chodzi o pytanie o sex i lozko to wolalam zmienic.... mowcie dziewczyny piszcie chce znac jak najwiecej opini..... i sobie srednia wyciagne....

Gość Coco Czoko
komiczne ,co Ty teraz dajesz.....:) nic chyba nie rozumiesz.....

Gość Coco Czoko
no dawac dawc panienki.....:)

Gość kafe forumowiczka
3 lata

Gość kafe forumowiczka
w zwiazku 3 lata, + 4 lata wcześniejszego koleżeństwa ( ale to se chyba nie liczy :P)

Gość masdjo
My to zrobiliśmy jzu na drugiej randce poznalismy sie przez GG i klikalismy jakis tydzien ZAkochaliśmy sie w sobie Teraz jestesmy juz razem 4 miesaicy i mieszkamy razem Jest super

Gość Coco Czoko
dziekuje za wypowiedzi ...sowja droga to niesamowite jedni to robia na 2 randce inni po 2 latach...... jak widac z kazdego ukladu moga wyjsc fajne zwiazki :) Ja bylam z moim facetem 5 lat kochalismy sie po miesiacu... teraz mam z nim dziecko ale od roku nie jestesmy razem..... Ze wzggledu na moja niunie nie chce przebierac w facetach chce sie zakochac na cale zycie a nie strzelic babola z sexem za szybko lub za pozno.... wiem ze to glupie ale naprawde niewiem co robic:(

Gość masdjo
moim zdaniem nie warto czekac tak długo, sex w zwaizku jest bardzo wazny i jesli sie okaze ze po 2 latach nie jest wam dobrze w łóżku to co? ja tak miałam z poprzednim facetem

Gość Mia__
Pierwszy raz... po 9 miesiącach. A ostatnimi czasy na trzecim spotkaniu :D

Gość kafe forumowiczka
Tak, a jeśli do tej pory poznałabym kogoś innego, kto ma zasady, zakochałabym się ..... odeszła i co ??? Do tej pory mnie martwi, że jeśli by się cos takiego stało, następny chłopak moze mnie skreslic z tego powodu, że z kim innym już byłam... Wiem, każdy ma swoje własne spojrzenie na świat, i własną ocenę swoich czynów.. Zgadzam się ze sex jest bardzo ważny , ale ważniejsze jest dla mnie to, by mieć do tego kogoś zaufanie, by wiedział, że nie przywlekę na niego zadnego choróbska , i te samą pewnośc mieć do niego, ta pewność ze chcę z ta osoba być i że nie bede swojego kroku załować... Nie bez znaczenia jest też fakt późniejszych konsekwencji - dziecko. Wiem, że to pobożne życzenia, ale chciałabym żeby jak się zdarzy, miało matkę i odpowiedzialnego ojca Tyle . Moje zdanie - nikomu go przecież nie narzucam :)

Gość agnesina
U mnie bylo tak: - w dniu poznania doszlo juz do dosc zaawansowanych pieszczot - sex byl po dwoch miesiacach Dzis jestesmy pieciletnim zwiazkiem w tym dwuletnim malzenstwem bardzo szczesliwym co widac po nim i po mnie. Nie ma recepty na to kiedy pojsc na calosc ( czyt zaczac uprawiac sex). Zalezy jak to czuje. I zalezy to od dwoch stron. A jezeli chlopakowi zalezy na dziewczynie to poganiac jej nie bedzie tylko niezaleznie od tego czy zrobia to od razu czy poczekaja to on i tak bedzie za nia szalal.