Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozwolcie ze się wtrące

problem z bratem-brudasem

Polecane posty

Moj brat kompletnie nie dba o higienę! Ma 15lat-wiadomo ze dojrzewa, poci się. W tym okresie b.wazne jest utrzymywanie czystosci...a on,szkoda słow:o Wczoraj poszedl spac bez mycia, nie umyl nawet rąk, ani twarzy...nie wspomniając o zębach:o Malo tego, zdjąl ubraniw i poszedl spac tak jak stal...nawet nie zdjąl skarpet w ktorych chodzil caly dzień, majtek tez nie zmienil. Niedobrze mi:o Jak bylam w jego wieku to mialam bzika na punkcie higieny osobistej Co zrobic zeby wplynąc na jego zachowanie? Nie pomaga ani tlumaczenie, ani grozby ze wszysko powiem mamie. nic-kompletny brak reakcji:o

Gość ooooooooooonnn
Zawstydz go kiedys przy jakims koledze lub kolezance

jasne... w pokoju ma taki syf ze nie wchodzę tam, bo niedobrze mi. Pelno naczyn z zaschniętymi resztkami jedzenia, kartony po mleku, papierki po lodach, brudne ubrania i pelno smieci. W dodatku nie wietrzy pokoju:o Mlodszy brat ma 13lat ale większy z niego czyscioch.

Gość Mystic Moon
Mój brat bliźniak jak przyjdzie do domu i uwolni smród z przepoconych skarpetek i zaczyna je z wdziękiem ściągac drę się na niego by poszedł do łazienki, oczywiście nie myje nóg zębów, a głowę szkoda gadac walają mu się po niej wielkie płaty łupieżu choc ma szampon przeciw łupieżowy do częstego stosowania. U niego termin "częstego stosowania" znaczy raz w miesiącu

:o najgorsze jest to, ze on teraz przechodzi okres buntu- uwaza ze jest najmądrzejszy i nikt nie ma prawa mu rozkazywac. Nikogo nie slucha, jak mowię umyj się to mowi ze nie jest brudny i sie nie spocil przez caly dzien...to jakas paranoja:o

ale do niego nie przychodzą kolezanki...tylko koledzy ktorzy o higienie mają takie pojęcie jaki i on...o ile nie mniejsze:o

Taki wiek... chłopaki chyba tak mają, dopóki nie poznaja kogoś na kim im będzie zależało... mój brat ma 12 lat i jak mama mu każe iść się umyć, to wchodzi do łazienki, płucze zęby wodą, chlapnie dwa razy pachy ( bez mydła :) ) i wychodzi. no, ale wtedy mama każe iść mu się porzadnie umyć, zostawia otwartą łazienke i patrzy ( no, nie na wszystko). najgorzej jest z zębami, bo kilka lat notorycznego nie mycia zębów może mieć opłakane efekty....

moj brat nawet tych zębow wodą nie płucze...eh, juz brakuje słow.

Gość jlk
znam ten bol...moj ma 16 lat i tez smierdzi jak wol:o siara i tyle z takimi sie pokazywac:O

Gość Plina
dziewczyno ciesz sie ze nie masz takiego brata jak moj. on jak wejdzie do lazienki to siedzi tam conajmniej godzine. jak rano zdazy do lazienki przede mna to zawsze sie spoxnie na lekcje bo tyle tam siedzi a co on tam tyle czasu robi to nie mam pojecia bo wiadomo dziewczyna to i wlosy ulozyc wysuszzyc pomalowac sie, ale chlopak...?

Gość Plina
dziewczyno ciesz sie ze nie masz takiego brata jak moj. on jak wejdzie do lazienki to siedzi tam conajmniej godzine. jak rano zdazy do lazienki przede mna to zawsze sie spoxnie na lekcje bo tyle tam siedzi a co on tam tyle czasu robi to nie mam pojecia bo wiadomo dziewczyna to i wlosy ulozyc wysuszzyc pomalowac sie, ale chlopak...?