Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_problema

Ludzie pomożcie - PRYSZCZE PRYSZCZE PRYSZCZE

Polecane posty

Gość mam_problema

mam czerwona gulke na policzku, a wlasciwie pol policzka mam czerwonego bo robil mi sie pryszcz a ja probowalam go wycisnąć, wyciskalam ile moglam, tarlam spirytusem i dalej nic... siedzi pod spodem... jutro mam randke wygladam okropnie :( co zrobic zeby to zaczerwienienie zmiejszyc...

chyba nic nie jestes w stanie zrobic, bo pryszcz albo sie zbierze albo sie wchlonie. polecam dobry make-up, podklad i puder chyba tylko ci pomoze. ale dzis umyj twarz jakims specyfikiem na taka cere, przemyj tonikiem i nawilz mocno kremem np happyderm, moze pomoze.

Gość mam_problema
dzieki :) tylko wlasnie makijaz nie pomaga... mam bardzo jasna karnacje... i co za tym idzie jasny podklad i puder ktory nie jest w stanie tego zamaskowac,ale sprobuje... nic innego mi nie pozostaje chyba :( a moze ogorka poloże to zaczerwienienie dookola tej gulki sie zmniejszy...

wiesz mozesz jeszcze polozyc na ok 10 min paste do mycia zebow na to miejsce, pozniej dopiero ja umyj itp co juz pisalam. powodzenia :) napisz w poniedzialek czy ci pomoglo :)

Gość mam_problema
dzieki :) napisze jak tylko nie zapomne ;)