Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roza patrzona

Znalazlam u swojego meza w kieszeni od kurtki stringi.

Polecane posty

Gość roza patrzona

Po pierwsze ja nie nosze stringow bo sie krepuje i wydaje mi sie ze wygladam kurewsko. Moj maz sam sobie ich tam pewnie nie wlozyl bo chyba by taki glupi nie byl. Mysle ze ma kochanke i to ona w taki sposob probowala mi uswiadomic ze jest jeszcze ktos inny w zyciu mojego meza. Nie wiem jak sie go o to zapytac zeby nie pomyslal o mnie jak o histeryczce.

Gość ekscelency
moj facet-ktory jest zonaty z inna tez czasem bierze ze soba moje stringido domu,moze to ten sam

Gość ciekawski leon
Po co faceci zabieraja od kochanki stringi???

Gość zapytaj sie normalnie
"kochanie co robia stringi w twojej kieszeni?" no bo co masz zrobic?

Gość jak zapytać
a wprost, jeszcze masz opory? To były używane czy nowe?

Gość noo
ja tez bym zapytała prosto z mostu

Gość jak zapytać
Jeśli nowe to może je kupił Tobie np. chociaż szczerze w to wątpię:-(

Gość kdlc
może kolega zrobił mu kawał

Gość roza patrzona
Wlasnie dlatego Was pytam. Moze to byc tez kawal?? Moze ma kochanke?? Mi raczej nie kupil. Wygladaja na nienoszone i sa strasznie pomiete.

zapytaj go. jak będzie się jąkać to znaczy że ma kochankę a jak się wnerwi to może kawał kolegi bo mojemu to do torby raz wsypali z chyba tonę prezerwatyw :D

Gość jak zapytać
A ja bym nie wierzyła że to kawał. Wyjmij je z kurtki i mu pokaż co znalazłaś. Zorientujesz się po minie jego czy ma cos na sumieniu czy nie.

Gość ekscelency
jesli chcesz aby cie zostawil to mu je pokaz,ale wtedy zostaniesz sama,jestes na to gotowa?

Gość do ekscelency
ekscelency __ to twoje pobozne życzenie, żeby facet odszedł od żony. Niestety, rzadko faceci siena to decydują. Czasami nawet stringi w kieszeni nie pomogą

Gość roza patrzona
Nie szukalam po prostu sprawdzalam przed praniem czy cos nie zostawil w srodku. Te wasze rady zbily mnie z tropu..... ;-(

Sluchaj dziewczyno - kilka dobrych lat temu robilismy u mnie impreze i kolega sie schlal w trupa. Chcielismy mu zrobic kawal i jak lezal tak narabany wsadzilismy mu do kieszeni damskie majtki (n.b. moje) - a ja bylam pomyslodawczynia - reszta towarzystwa (mieszanego) podeszla do tego z entuzjazmem. I wtedy (na bani zreszta) myslelismy tylko jaki to fajny i wesoly kawal wywiniemy Leszkowi. Buhahahahaha! Okazalo sie ze przez to nasze kretynskie poczucie humoru mial powazne problemy z zona... Niestety nie udalo sie nam wyjasnic calej sytuacji bo sie na nas obrazil smiertelnie - i wcale sie mu nie dziwie. To moze bylo smieszne ale nie dla niego.

Gość jak zapytać
Nie wmawiajcie jej że to kawał... Każda z nas napewno miałaby obawy co do takiej sytuacji. Znasz swojego faceta i wiesz czy mógłby Cie zdradzić czy raczej nie. To jest ustosunkowane wieloma czynnikami, np. waszymi stosunkami, czy łazi po knajpach z kolegami, czy zostaje dłużej w "niby" pracy...

Gość ekscelency
do ktorejs tam panny...ktora pisala do mnie,nie jest to moim poboznym zyczeniem gdyz jest to wolny uklad,ale co ty mozesz o tym wiedziec,pewnie twoj facet jezeli wogole go masz-sam cie zdradza,ech...

Gość do ekscelence
mam 7 facetów, wszyscy mnie zdradzają

Gość do ekscelency
a dwóch najbardziej :D

Gość sztywny leszek
Zaloz je dzisiaj na wieczorny sexik