Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca Allegrowiczka

Pytanie dotyczące Allegro oraz poczty polskiej ... proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Witam, wczoraj zamowilam na allegro bolerko, to jest moj pierwszy zakup. Skontaktowalam sie ze sprzedajacym, powiedzialam jaki kolor itp, on napisal ze wysle paczke dzis, wiec bedziejutro albo w poniedzialek. Stąd moje pytanie, czy poczta czynna jest w soboty? Na wielu innych aukcjach wyraznie zaznaczone jest, jeeli zamawia sie pod koniec tygodnia, paczka bedzie dopiero w nastepnym Normalnie nie interesowalabym sie tak bardzo, jednak jutro wyjezdzam na caly dzien, boje sie ze paczka przyjdzie a mnie nie bedize

Poczta jest czynna w soboty, ale w większosci miast paczkarze nie pracuja w soboty, bynajmniej tak jak u mnie. Spokojnie jeśli Cie nie bedzie dostaniesz awizo i z tym awizem na poczte po odbiór paczki :)

Gość gahajah
to zalezy od Twojej poczty. jedne pracuja inne nie. np. u mnie choc sama poczta jest zamknieta to rozwozone sa paczki

Gość gahajah
heh. a u mnie jest odwrotnie. poczta nieczynna w soboty ale paczkarze jezdza z paczkami :)

dzieki, uspokoilyscie mnie troszke :) Czyli dostene kwitek i paczuszka bedzie na poczcie? :)

Ja mam pocztę pod domem prawie i w soboty jest czynna, ale druga trochę dalej już nie. Ale jeszcze mi się nie zdarzyło żeby paczka dotarła (kurierem to tak). Na ogół noszą tylko listy polecone, przynajmniej u mnie. Nie chcę Cię martwić ale raczej bym się w tym tygodniu przesyłki nie spodziewała...