Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena 23

Idę na wesele i mam do wyboru dwie kreacje .Którą wybrać?

Polecane posty

Gość Milena 23

opcje: 1. Czerwoną sukienkę skromną ale i elegancką i złote dodatki . 2.Obcisłą satynową czarna spódnicę długości 3/4 czyli do kolanka .Sliwkowy satynowy gorset z czarna koronka mega sexi plus złoty cienki i subtelny łańcuzek na szyję. . Do tego czarne bardzo eleganckie wysokie szpile plus hollywoodzka torebka wysadzana czarnymi kryształkami z dodatkiem złota Ta torebka kopertówka jest bajeczna i dalam za nią 349 zł więc chciałabym się z w niej pokzać a idelanie pasuje do tego stroju. Nie wiem czy wypada iśc w opcji 2 bo pewnie na weselu same balowe suknie i sukienki.Wygladam barzdo sexi i z klasą i lepiej się czuję niz w czerwieni. Sukienka czerwona musialaby być zmniejszana przez krawcowa bo jst za duża . Doradzcie prosze drogie Kafeterianki :-) Mam 20 lat

Gość znawczyni ....
opcja 2

Gość a..psik
yy to po co nas pytasz jak na pierwszy rzut oka widac ze chcesz isc w tej drugiej sukience bo ta czerwona trzeba przeciez do krawcowej oddac a w tej drugiej to i lepiej bym wygladala bo i ta torebusia nowiusia idz w czym chcesz ale nie przesadzaj z dodatkami bo jak choinka bedziesz wygladac i z zabawy nici grunt to wygoda

Gość Milena 23
Może ktoraś z Was się jeszcze wypowie bo nie wiem jak się teraz chodzi na wesela.

Gość ty stara jestes
najlepiej sie chodz na dwoch nogach :O Alez ty glupia jestes...

Gość ______***______
ja zauwazylam (a bylam juz na kilku w tym roku) ze nie ma balowych sukien ,bo to jest niewygodne i goraco w tym jest. W wiekszosci przewazaja skromne,zwiewne sukienki.