Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellfire penisula

Dramat z wami kobiety !

Polecane posty

Gość hellfire penisula

Koleżanka powiedziała mi, że teraz kobiety często wychodzą z facetami którzy im się nawet nie podobaja tylko dlatego aby nie siedzieć w domu, by iść za darmo do kina, na impreze, itd....czy wy już kompletnie nie macie godności ? Myślicie że tak porobiony facet jaki będzie dla następnej dziewczyny ?

Gość ja tak robie
i co? nikomu krzywdy nie robie!

Gość ja tak samo robie
i co bywam gdzie chce i z kim chce, z reszta co cie to pajacu obchodzi, zajmij sie ta swoja mala gruba dziewczynka bo umrze z nudow:-)

Gość wszyscy są zadowoleni
on że wyszedł z fajną laską ona,że się nie nudziła...co w tym złego?

Gość Dyrekcja
a o tym, że faceci spotykają się często i wychodzą z blond suczkami bo można się z nimi pokazać wszem i wobec to nie napiszesz?

Gość ja tak robie
ostatnio nawet spotykam sie z facetem ktory nie podoba mi sie kompletnie ale fajnie mi sie z nim gada i czemu mam z nim sie nie spotykac????????????????

Gość hellfire penisula
a temu facetowi do cholery ? puste jesteście jak kościoły w Anglii... materialne blachary...nieliczycie sie z uczucimi innych to same tego doswiadczycie..

Gość samarytaninka
i co lubie byc pusta pajacu ;-) mam przynajmniej gdzie pojsc z kolesiem ;-)

Gość wow rox
Idiotów szukacie? Facet z nudów wychodzi by się pokazać ? Facet liczy na coś więcej a wam sie poprostu nudzi...jak sie nudzicie to do koleżanek a nie nam dupy zawracacie...

Gość ja tak robie
wole pojsc do kina , zabawic sie niz siedziec w domu a zeby wyjsc z domu wcale nie musze isc z modelem:P boze !!!!!!!!!!!!

Gość ja tak robie
dlaczego facet liczy na cos wiecej? moze tez szuka kolezanki i mu sie nudzi w domu? od razu szuka laski na cale zycie? on happy i ja happy i jest git

Gość hellfire penisula
Czyli ci co was traktuja jak szmaty dobrze robia bo tylko na tyle zaslugujecie.... Nie macie honoru, nie liczycie sie z nikim, wazne tylko by wam bylo dobrze i wygodnie...Ale pamietajcie zlo wroci do was 3 krotnie silniejsze

Gość ja tak robie
nikomu nie robimy krzywdy .. to dla ciebie moze wyjscie do kina lub na impreze od razu kojarzy sie ze zwiaskiem, nie umiesz nawet sie przyjaznic:P a ja umiem:)

Gość ja tak robie
zwiazkiem nie zwiaskiem

Gość wow rox
Jak chcecie tak sobie wychodzic to po pierwsze: placic za siebie a nie pasozytowac, po drugie dac jasno do okreslenia jaki ma charakter to spotanie i ze spotkalas sie bo sie nudzilas...wierz mi ze drugiego juz nie bedzie...faceci jak sie nudza nie szukaja kolezanek ciezko zrozumiec?

Gość wow rox
pewnie ze umiesz sie przyjaznic....na koszt faceta

Gość samarytaninka
ja sie przyjaznie zawsze kiedy jakis koles ma kase, czy to zle, on ma towarzystwo a ja rozne wypady ;-)

Gość wow rox
wolalbym zaplacic prostytutce niz takiej pazernej szmacie....

Gość ja tak robie
czyli jak facet postawi kobiecie np obiad to od razu juz chce byc z nia i uwazasz, ze szuka dzieczyny.... ciekawe

Gość wow rox
a stawia bo ma nadmiar gotowki ? zreszta kobiety slabo wyksztalcone ze wsi wymagaja placenia za siebie..

Gość pyskacz samotny
kazdy lubi jaksie za niego placi pieprzone lachony a wy juz w szczeolnosci. Wiec biore takie jak wy na imprezy, szm**ace a pozniej sie smieje w oczy ;-) to sa tak zwane wolne kobiety haha ;-)

Gość ja tak robie
Jka facet placi to znaczy, ze jest prawdziwym facetem a rachunki mozna dzielic na pol jak juz jest sie we dwoje:) jestes jakis zakompleksiony i pewnie nie masz kolezanek:) Mi to obojetne czy facet jest ladny czy brzydki, mam z nim miec tysiace temtow i jezeli okazuje sie, ze super sie dogadujemy to czemu ma mi nie stawiac?:P Nie musze przeciez byc z nim w zwiazku:)

nie wiem co powiedzieć ja tak nie robię... bo się głupio czuję jak facet stawia ;), każdy powinien płacić za siebie

Gość ja tak robie
a ja sie nie cykam:) przez 3 randki on stawia a potem moge ja cos zaproponowac ale zazwyczaj oni nie chca abym placila....

skoro wolisz zapłacić prostytutce to może powiedz od razu, że irytuje Cię takie zachowanie bo nici wtedy z seksu skoro kobieta wychodzi z Tobą z nudów a nawet jej się nie podobasz. Nie porównuj tych dziewczyn ze szmatami i dziwkami bo chyba trochę mylisz pojęcia :O

Dlatego tylko frajerzy placa za kobiety na randkach. Lepiej wyjsc z zalozenia, ze kazdy placi za siebie.

Gość ja tak robie
frajerem jest facet ktory kaze placic kobiecie na 1 randce :P

Gość Polak z kresów
A czym są jak wymagają zapłaty za swoje towarzystwo ? Tak postępują prostytutki i tak samo one...A prawdziwego faceta poznaje się po odwadze, szczerości, odpowiedzialnym zachowaniu a nie po tym że za was płaci...żenua drogie panie...

Gość Jozeff ze spychowa
a czemu mam jej nie postawic trzech piw (za 15zł) a potem ja bzykac calal noc, niz placic dziwce 50zł za numer. Trzeba patrzec ekonomicznie. Kazdy ma z tego korzyc ja ze pobzykalem a ona ze gdzies wyszła ;-)