Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm no i kto wie

co z tym allegro

Polecane posty

Gość hmmmmm no i kto wie

jak to jest z zakupami przez allegro , co zrobic jeśli kupimy towar a paczki ani widu ani słychu . Ile powinno sie czekac max na paczke? no i co dalej???

Jeżeli do 2 tygdoni nie ma to moze paczka zaginęła albo trafiłaś na oszusta. Zwylkle jak do tygodnia nie ma, to pisze do sprzedawcy z zapytaniem o paczke.

Gość no allegro to potega...
a wplaciles komus kase na konto? :>

Gość hmmmmm no i kto wie
tak! czekam na przesyłke od 2 tyg. kontaktowałam sie ze sprzedawca ale podobno wysłana

Gość sprzedalem na allegro
list zostal wyslany w dzien wpłyniecia wpłaty no i nie doszedl. mineło juz 3 tyg. i paczka nie wrociła do mnie. były podejrzenia ze listonosz nie zostawiła aviza u adresata i paczka czekała na poczcie. ale pozniej nie mial jej kto odebrac i liczyłem ze wroci do mnie ale widac jednak zaginela. bede skladal reklamacje. z tego co wiem to poczta zwraca max. 110 zl. bo byl to list polecony, a nie paczka. no i mam takie pytanie, czy ta kasa nalezy sie nadawcy listu czy odbiorcy? wie ktos moze? mam zamiar oddac adesatowi 40 zl (za aukcje + przesylka zaplacil mi 20 zl.) a reszte wziac dla siebie. czy moze cala kasa nalezy sie adresatowi?

Gość hjklhk
oddajesz kupujacemyu tyle ile zapłacil z kosztami wysyłki.reszta nalezy do Ciebie