Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca-zuzka

Do dziewczyn ktore biora tabsy!Po jakim czasie wspolzycie bez zabezpieczenia?

Polecane posty

Gość poczatkujaca-zuzka

Tak jak w temacie.Dziewczyny ciekawi mnie po jakim czasie zazywania tabletek rozpoczelysci wspolzycie bez zabezpieczenia?

Gość nie moge wprowadzic pseudonimu
po 5 godzinach od przyjecia pierwszej tabletki :)

Gość poczatkujaca-zuzka
wlasnie dziewczyny chodzilo mi o to czy juz dzien po przyjeciu jestesmy bezpieczne ;p.Dziki.Czekam na wypowiedzi nastepnych laseczek ;)

Gość new_one
też mnie to intersuje

Gość przy pierwszym opakowaniu
napewno nie odrazu. ja biore regulon i musiałam czekać tydzień; niektóre działają po miesiacu ale to tez zalezy od którego dnia cyklu zaczełas brac tabletki

a po jakim czasie działają yasmin wie ktoś? ja je zaczne dopiero brać od przyszłego okresu

Niewiem co tu za bzdury pisze dziewczyna powyzej. Jestes zabezpieczona od pierwszej tableki ale dla pewnosci poczekaj az wezmiesz druga i dzialaj smialo :)

Gość poczatkujaca-zuzka
no wlasnie mi tez wydaje sie ze juz po 1szej jestem zabezpieczona tym bardziej ze zazylam ja pierwszego dnia cyklu ;)

jezeli zaczelas brac tak trzeba czyli pierwszego dnia cylku to jestes zabizpieczona juz od pierwszej tabletki. Ja dla pewnosci czekalam az przyjme dwie. Biore juz osiem miesiecy i nie zaszlam w ciaze.. :)

Gość poczatkujaca-zuzka
dzisiaj biore 3 czyli moglabym szalec ;) ah ten okres ;/

Gość poczatkujaca-zuzka
mam nadzieje ze beda mniej obfite i bolesne,bo to bylo jednym z powodow dla ktorych zdecydowalam sie na tabsy.

Gość Aż żal czytać...
Yasmin działa dopiero po skończeniu pierwszego opakowania. Co za głupoty piszecie, aż się czytać nie da! Nic dziwnego, że potem tyle małolatek w ciążę zachodzi!Wzięcie jednej tabletki, to tak, jakby się jej w ogóle nie wzięło. Może byście odwiedziły ginekologa, a nie takie bzdury gadacie! \" 01Słonek od razu następnego dnia i jakoś w ciąży nie jestem\" - może jesteś bezpłodna albo Twój facet. Albo miałaś farta. Nie dawaj takich \"mądrych\" rad, jak się nie znasz!

Gość ejjj noajjjajaja
no jak zaraz po 1 dnia? przeciez pierwsza tabletke przyjmujesz w pierwszy dzien okresu, to chyba jak sie okres skonczy????

Gość Aż żal czytać...
Agnieszka_1987 - Dziewczyno, żadna tabletka nie działa po pierwszym dniu, nie tylko Yasmin!

dzialaj po 4 czy 5 godzinach jesli oczywiscie zazylas ja w pierwszym dniu okresu... ja jestem juz po pierwszym blistrze teraz jestem w 3 dniu przerwy i dzis dostalam okres wiec wszytsko jest ok !! :):) a co do pytania zalozycieli topicu to zaraz po okresie ....

Mam przed soba ulotke, PISZE JAK BYK ! preparat przyjmowany zgodnie z zaleceniami dziala antykoncepcyjnie poczawszy od pierwszego dnia przyjmowania. ( ja biore cilest)

Gość Az zal czytac ma racje
ginekolog mowil mi to samo

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o to ze dzialaja po pierwszym opakowaniu

o boze.. idzcie sie poedukowac.. niewiem kto wam powiedzial ze po pierwszym opakowaniu. Sama ze swojego przykladu mowie ze tak nie jest!!

Gość poczatkujaca-zuzka
no wlasnie.tak jest na kazdym forum.Kazdy ma odmienne zdanie na ten temat.Nawet ginekolodzy inaczej mowia...i co robic? ;p

Gość kinga22
po 3 miesiacach a zazywam juz 3 lata i nawet w czasie przerwy sie nie zabezpieczam.pa

zaczajcie jedno- ktoś powiedział ze jedna tabletka to jakby sie w ogole nie brało wiec nie moze dzialac po pierwszej pigulce, ale wcale nie o to chodzi !! zaczyna sie brać w 1 dniu okresu a wtedy ŻADNA kobieta nie może miec owulacji, w koncu po codziennym braniu poziom hormonow bedzie odpowiednio wysoki by w danym cyklu nie doszło do owulacji gdy juz bedzie na nią czas...

Gość Shiruu
A mi np lekarz kazał brać tabletki od 5 dnia a nie od pierwszego... zaczynam brać Yasminelle już niedługo, może któraś z was mi powie, dokładniej kiedy byłabym już dobrze zabezpieczona...

W większosci ulotek jest info że jesli weźmie sie pierwszą pigułke 2-5 dzien cyklu to zabezpieczenie bedzie po 7 dniach, ale moze lepiej sie zabezpieczac całe opakowanie? ot dla własnego spokoju