Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa22

Jak walczyć ze swoją zazdrością? Jak walczyć z chęcią ciągłej kontroli ???

Polecane posty

Gdy zaczęłam spotykać się ze swoim mężem miał 21 lat a ja 18, miał pstro w głowie,ale wtedy byłam pewna,że on w życiu nie flirtowałby z inną laską.Teraz ma 33 a 2 lata temu pisał poetyckie smsy z inną babką.A zawsze myślałam, że to taka nie mowa ,której zawsze brakowało języka w gębie,a proszę cicha woda brzegi rwie.Od tego czasu sprawdzam go,niby mu ufam,ale jak sobie to przypomnę to szlag mnie trafia i szukam dziury w całym.

Pacząc z perspektywy czasu żałuję,że wcześniej nie zauważyłam typowych objawów, że z nią flirtował.Dopiero teraz jest to dla mnie jasne,bo zamiast być blisko ze mną on ciągle był zmęczony,w łóżku obracał się plecami do mnie,ciągle się o coś czepiał no i tel miał wciąż przy sobie.Czekał tylko kiedy usnę i pisał po 30 wiadomości pod rząd,a ja byłam taka ślepa.

Jeśli go kochasz to dlaczego nie? Ja 2 tyg przed ślubem dowiedziałam się o tych sms i też mieliśmy już dziecko,ale wybaczyłam mu ,bo wiem ,że na szczęście oprócz sms nic więcej nie było . Kocham swojego męża i myślę,że jesteśmy szczęśliwi i nie wyobrażam sobie żyć bez niego,ale jakoś z kontrolowania go nie zrezygnuję,wolę wiedzieć na czym stoję. Wiem,że to nie łatwo gdy po głowie cały czas Ci świta,że Twój ukochany może Cię zdradzić,ale skoro go kochasz to chyba normalne,że jesteś zazdrosna i nie chcesz aby Ci kiedykolwiek sprawił ból.Mam nadzieję,że zaznasz wiele szczęścia ze swoim partnerem.W końcu dla miłości warto zaryzykować .Powodzenia