Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttttttte

zazylam tabletke postosunkową

Polecane posty

Gość tttttttttttttttttte

juz raz pisalam tu o tym ze w trakcie stosuku pekla nam prezerwatywa. poradziliscie mi wtedy zeym sie niezwlocznie udala do ginekologa . mieliscie racje :) przepisal mi te tabletke . tylko teraz... ma jakies krawienia i boje sie czy jest wszystko ok. niby na ulotce pisze ze takie sa skutki ale jednak prezerazilo mnie to troche . dlaczego sa te krwawienia?

Gość tttttttttttttttttte
hmm nikt nie napisze? moze ktos ktoras tez tak miala. zaznacze ze mam 17 lat i jestem troche neidoswiadczona dlatego pytam

Gość Ja po Postinor Duo
nie miałam żadnych krwawień,widać to sprawa indywidualna. Nie przejmuj się,na pewno wszystko będzie dobrze...

Gość frk-099
Po prostu dla pewności idź do lekarza najlepiej tego samego. Ten środek wpływa na hormony, więc krwawienie (nie znam się tylko się domyślam) chyba może się pojawić ALE idź lepiej do lekarza. Ładnie proszę :)

Gość kobieta-*
to jest zupelnie normalne po postinorze wiec po co ma znow do lekarza isc, ledwie byla i wziela- zuch dziewczyna :D przynajmniej mysli jak guma peknie

Gość miranda1
Ja też raz zażyłam, bo miałam wypadek przy pracy taki jak ty, to znaczy mąż miał he he.Nie krwawiłam, choć źle sie po tym czułam i parę dni przeleżałam w łóżku. Miesiączkę dostałam normalnie, ale brzuch mnie bolał nie do wytrzymania. Lekarka powiedziała, że to normalne. A Ty lepiej rzeczywiście poradź się lekarza.

Gość marcom
trzeba kupic dobre gumki