Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa348

KRĘCI MNIE BRUTALNY SEKS

Polecane posty

Gość nimfa348

nie tak bardzo brutalny ale lubie czasami kiedy mój facet bierze mnie siła i wiąze mi ręce podczas seksu jeśli was tez kręcą TAKIE RZECZY TO PISZCIE:)

Gość koootka27
ja lubie ciekawsze dodatki dodatki jak bicze i pejczyki prawie się z nimi nie rozstajemy....

Gość masturbatorka-nr-2
ja lubię,jak mnie przywiązuje do łoża i zaczyna drażnić... wtedy cała płonę, nie moge wytrzymać i potem to ja jego gwałcę!!! :P

ja tez lubie troche delikatne ale stanowcze pieszczoty..takie ochhh...ale ten mój taki delikatny..jak rozmawiamy na ten temat to mówi,ze kobieta to delikatna powinna byc i on nie chce mnie tak traktować..co robić??

Gość 125555
uwaga link wyzej to blendamed

Gość koootka27
'tu jestem' powinnas powiedziec mu że naprawde to lubisz i w żaden sposób nie ujmie ci to twojej delikatności

Gość fgwg54g45
Nie chciałabym żeby facet mi mówił jaka ja "powinnam być". Uważam że albo mnie słucha i bierze moje potrzeby pod uwagę albo jest pieprzonym egoistą i zasłania się bzdetnymi tekstami. A taki seks jak autorka tematu też lubię.

Gość fgwg54g45
Ale padło pytanie "co robić"... No jeśłi trudno nam rozmawiać lub rozmowy i ustalenia jakoś nie wychodzą, można spróbować faceta sprowokować... Trochę alkoholu, zainicjowanie ostrzejszej zabawy (np próba zdominowania samej partnera) potrafią zdziałać cuda nawet z "miśkiem". No chyba że przypadek jest nieuleczalny...

mowie mu ale on nigdy nie miał kobiety z takimi fantazjami.dzięki za każde słowo.a ten mój to nie egoista, uczy się.podrawiam!

Gość NIE KLIKAJCIE NA LINK WYZEJ
to reklama

to mnie kreci ale chyba on się tego uczy i stara się mnie zadowolić w ten sposób.pozdrawiam

Gość hiehie
ja lubie jak facet domiuje wiec moja ulubiona pozycja jest ta napieska ;]